Nove firme na našem portalu
13.01.2022 - 12:45:28

Nove firme na našem portalu

Sa ulaskom u Novu godinu, portal 381info.com ulazi i u novu saradnju sa novim partnerima u našoj misiji da olakšamo pristup firmama širom Srbije i povežemo ih sa klijentima i kupcima koji su u potrazi za određenim uslugama i proizvodima blizu njih.

Naš cilj je da dalje razvijamo naš već izvanredan katalog firmi, kompanija, prodavaca i pružaoca usluga širom Srbije. Želimo da svaka osoba u Srbiji, bez obzira na mesto prebivališta ili trenutnu lokaciju uvek ima pristup tačnim i lako dostupnim informacijama o uslugama, proizvodima i potencijalnim poslovnim partnerima u svojoj blizini. U isto vreme, naš paralelni cilj je da pomognemo firmama, preduzetnicima, pružaocima usluga i svim delatnostima da poboljšaju svoje prisustvo na internetu i uvećaju svoju dostupnost potencijalnim kupcima, klijentima i poslovnim partnerima.

Sa tim u vidu, predstavljamo vam neke od naših najnovijih saradnika koji su se pridružili 381info.com porodici i rešili da sa nama zakorače u budućnost i produktivniju Novu godinu.

Firma METAL PRO PLUS iz Čačka iza sebe ima godine uspešnog rada i iskustva. MetalProPlus svojim klijentima pruža usluge crne bravarije kao i proizvodnju i montažu čeličnih konstrukcija i dimnjaka. Tokom godina rada, su mnogim svojim sugrađanima koji su tražili čelične konstrukcije, dimnjake ili usluge crne bravarije u Čačku uneli toplinu i sigurnost u dom, a tu su i za vas.

 

Firma MOLERSKI RADOVI I ADAPTACIJE BOGDAN KOLOR u Pančevu, već dugi niz godina svojim sugrađanima pruža izvanredne usluge unutrašnjeg uređenja u koje spadaju svi molerski i farbarski radovi u Pančevu. Krečenje, gletovanje, fasade, dekoracija enterijera i farbanje radijatora i stolarije su neke od usluga koje ova firma nudi, a takođe se bave i adaptacijom poslovnih i stambenih objekata u Pančevu.

 

Preduzeće KORDUN GRADNJA NS 021 D.O.O. posluje na teritoriji Novog Sada. Njihova delatnost obuhvata izgradnju čitavih objekata od temelja do krova po sistemu KLJUČ U RUKE. Izgrađuju kako stambene tako i nestambene objekte. Iza sebe imaju neverovatnih 24 godine radnog iskustva i uspešnog rada, kao i armiju zadovoljnih klijenata. Za one koji se odluče za njihove usluge, Kordun gradnja NS 021 obaviće sve poslove vezane za izgradnju objekata, uključujući i zemljane i geodetske radove.

Alumania je firma u Zaječaru koja svojim sugrađanima nudi usluge izgrade i montaže ALU i PVC stolarije i proizvoda u Zaječaru. U radu koriste materijale i profile vrhunskog kvaliteta, o čemu svedoči i činjenica da je Alumania generalni zastupnik PVC stolarije nemačke proizvodnje KÖMMERLING kao i sigurnosnih vrata METADORS. Ako vam je potrebna ALU i PVC stolarija u Zaječaru, možete biti sigurni da će Alumania pružiti ono najbolje za vaš dom.