ALFA CLASS PLUS

Adresa: Atinska 54a, Kragujevac
Kragujevac Telefon: 034/371-494
Telefon: 034/371-772, 034/331-822
Telefon: 064/125-47-55, 069/536-77-22
Email: racahadzic@yahoo.com
4/ 5stars

Kako se u poslednje vreme često ukazuje potreba za procenama pokretne i nepokretne imovine pravnih i fizičkih lica, slobodni smo, da Vam u slučaju potrebe u tom radu pomognemo i ponudimo naše usluge.

Kao agencija registrovani smo i osposobljeni za ovu vrstu posla, a kroz dugogodišnju praksu (od 1993 godine) stekli i neophodno iskustvo.

Učestvovali smo u procenama imovine i kapitala kao tim, ili kao konsultanti - pojedinci, u preko 2.000 (hiljadu) malih, srednjih i velikih preduzeća, čija imovina prevazilazi višemilionsku vrednost u evro valuti.

Procene manjih preduzeće kao i pojedinačne ima takođe mnogo, do sada uradili preko pet stotina procena nepokretne ili pokretne imovine fizičkih i pravnih lica.

Razlozi su razni, a najčešći su radi: obezbeđivanja garancija kod poslovnih banaka ili Fonda za razvoj, korekciju knjigovodstvene vrednosti imovine preduzeća, povećavanje osnivačkog uloga osnivača internih potreba vlasnika imovine ...

Iz priloga se može videti da radimo procenu kompletne imovine pravnih i fizičkih lica, i to: nepokretnu imovinu: građevinsko, poljoprivredno i eksploataciono zemljište (bez obzira na veličinu, lokaciju i upotrebno stanje) komplekse proizvodnih objekata sa kompletnom infrastrukturom (bez obzira na veličinu, broj, namenu, upotrebno stanje i lokaciju) komplekse objekata za kolektivno stanovanje (bez obzira na veličinu, spratnost, broj i lokaciju) individualne stanbene objekte, stanove poslovni prostor (lokale).

Navedena imovina može da bude završena ili u postupku gradnje.