PREDŠKOLSKA USTANOVA ČILI I VILI

Adresa: Tanaska Rajića 32, Kragujevac
Kragujevac Telefon: 034/333-283
Telefon: 064/119-76-91
Email: puciliivili@gmail.com
Web: www.pu-ciliivili.rs
4/ 5stars

Prva privatna predškolska  ustanovi u Kragujevcu verifikovana od strane Ministarstva prosvete, “Čili i Vili”. Ustanova ima ugovor sa Skupštinom grada, tako da roditelji plaćaju samo manji deo cene boravka dece u vrtiću,

Predškolsku ustanovu “Čili i Vili”, koju odlikuje iskustvo u radu sa decom dugo 15 godina, čine četiri vrtića u centru grada. Od toga, tri se nalaze u ulici Tanaska Rajića, a jedan u Daničićevoj. Vrtići su prilagođeni za boravak dece od jaslenog do predškolskog uzrasta. Svaki vrtić ima svoje dvorište opremljeno za igru, ali i nastavu na otvorenom. U ponudi je i celodnevni boravak dece školskog uzrasta, o kojima se stara tim učiteljica.

Ustanova je licencirana za sprovođenje NTC programa, koji razvija motoričke i kognitivne sposobnosti, kreativnost, ali i funkcionalno znanje kod dece. Akreditovan je odlukom ministarstava za obrazovanje u sedam, a primenjuje se u još 10 država.

Fokus svih programa koji se u vrtiću sprovode je pre svega na zdravom odrastanju, razvijanju potencijala svakog deteta i učenju kroz igru, kao i najadekvatnijoj pripremi za školu. Tim stručnih saradnika, koji čini psiholog, pedagog i somatoped, posebno se brine o adaptaciji novoupisane dece na novu sredinu, ali i praćenjem njihovog napredovanja u kasnijim fazama. Obezbeđena je i konstantna podrška logopeda, koji se stara o pravilnom razvoju govora svakog deteta.

U Predškolskoj ustanovi “Čili i Vili” deca tokom prepodneva imaju priliku i da uče engleski jezik, učestvuju u dramskim, likovnim i kreativnim radionicama, koje su za mališane besplatne. “Čili i Vili” za decu organizuje kraće izlete, ali i jednodnevne i višednevne ekskurzije. Zahvaljujući odličnoj saradnji sa gradskim ustanovama kulture, mališani iz vrtića “Čili i Vili” u okviru redovnih aktivnosti odlaze u muzej, na izložbe, gledaju pozorišne predstave.

Predškolska ustanova “Čili i Vili” ima sopstvenu kuhinju u kojoj se obroci za decu pripremaju od kvalitetnih namirnica, a jelovnik za svaki dan se sastavlja po uputstvu nutricioniste.

“Čili i Vili” se posebno brine i o unapređenju znanja i veština vaspitača i stručnih saradnika. U prilog tome govori i činjenica da je u decembru 2016. godine potpisan protokol o saradnji sa Predškolskom ustanovom “Nada Naumović”.

Zainteresovani roditelji koji žele da upišu decu u prvu privatnu Predškolsku ustanovu u Kragujevcu “Čili i Vili” sve informacije mogu dobiti pozivom na brojeve telefona 034/333-283 i 064/11-97-691, posredstvom sajta www.pu-ciliivili.rs ili Facebook stranice Čili i Vili

Nalazimo se na lokacijama:

- Tanaska Rajića 32
- Tanaska Rajića 11
- Tanaska Rajića 40
- Daničićeva 94