• Početna
 • O Srbiji
 • Okruzi
 • Info kutak
 • Magazin
 • Reference
 • Kontakt

 • Član 5 godina

  DOMINO INTERIOR

  Nameštaj, izrada nameštaja Jagodina

  Adresa: Kneza Lazara 98/1, Jagodina

  Ukažite nam svoje poverenje i iznenadicete se širinom asortimana i kvalitetom usluge, ljubaznim osobljem, ali i novim, svežim idejama našeg kreativnog tima!
  Oduševicete se spojem tradicionalnih vrednosti i iskustva porodicnog zanata, sa novim trendovima i najnovijim tehnologijama!

  I na kraju, obecavamo Vam da ce apsolutno sve Vaše želje i predlozi biti ispoštovani i realizovani u najkracem mogucem roku, DOMINO interior" je mala firma velikih proizvodnih mogucnosti.

  Proizvodimo nameštaj vrhunskog kvaliteta, izraden od najkvalitetnijih materijala, za Vaš dom, poslovni prostor, ugostiteljski objekat, ili bilo koji drugi prostor koji je potrebno opremiti i istovremeno oplemeniti.
  Bavimo se proizvodnjom unikatnih kuhinja, trpezarijskog nameštaja, kreveta, ormara i polica za odlaganje, kao i kupatilskog asortimana.

  Budite sigurni da je naš nameštaj zamišljen, skiciran, a potom i proizveden s ljubavlju, pocevši od ideje, pa sve do gotovog proizvoda!

  Svaki detalj unapred je osmišljen i pažljivo uklopljen u celinu. Ništa nije prepušteno slucaju, te su neprijatna iznenadenja u našem poslovanju nemoguca!

  Prijatnih, naravno, imamo na pretek: napomenucemo samo da je za svaku Vašu porudžbinu obezbedena besplatna dostava i da za svaki naš komad nameštaja To nije sve! Ukoliko nemate ideju kakav bi Vam nameštaj odgovarao, u dogovoru sa našim iskusnim strucnjacima, a po vašim instrukcijama i okvirnim merama Vašeg prostora, izradicemo skice, a potom u 3D softveru napraviti i idejno rešenje unikatnog nameštaja kakav bi Vam najviše odgovarao.

  I sve to po veoma pristupacnim cenama što je, priznacete, danas najvažnije. Dozvolite nam da Vaše zamisli pretvorimo u stvarnost! Dodite da zajedno osmislimo Vaš dom iz snova!  nudimo garanciju od 12 meseci. profesionalno, ali i predusretljivo.

  Naš cilj je da od Vašeg stambenog prostora stvorimo dom.

  Pohvalite
  Bio / Bila sam ovde
  Prijavite grešku!
  Pošaljite poruku