3. MART DOO

Otkup, prerada, izvoz šumskih plodova Ivanjica

Adresa: Venjamina Marinkovića 41, Ivanjica
Website: www.3mart.co.rs

Objekat preradno-proizvodne namene smešten je u Ulici Milinka Kušića broj 106 i zauzima 1483 m2. U objektu se nalaze rashladne komore zapremine 220 m3, sušara, kalibrator, sečilica, blanširni kazani i druga prateća inventarska oprema, kao što su radni stolovi, viljuškari, transportna kolica i drugi pomoćni alati.

Preduzeće se bavi otkupom, preradom i izvozom šumskih plodova i lekovitog bilja, kao i izvozom svežeg voća. Organizovano je kao porodična firma DOO, a trenutno ima 3 zaposlena radnika. Za potrebe prerade, pakovanja i isporuke angažuje se sezonska radna snaga, od 20 do 60 radnika, u zavisnosti od potreba.

Preduzeće je u procesu dobijanja sertifikata kontrolisanog kvaliteta HACCP i ISO 9001. Proizvodi se dopremaju sa terena Biosfernog područja Golije, planine Javor, Zlatar, Kopaonik, Tare i dela severne Crne Gore.

Plasman roba vrši se isključivo u zemljama EU, kao što su Italija, Nemačka, Austrija, Poljska i Francuska. Transport robe obavlja se frigoriferima sa kontrolisanim režimom temperature koji su u skladu sa EU standardima.

Ambalaža je izrađena od drvenih korpica koje se privremeno uvoze po narudžbi kupca, kao i od ekološke kartonske ambalaže od petoslojne lepenke.

Sakupljači-dobavljači su edukovani ljudi sa seminarskim kursom uvedeni u izbor sakupljanja, kvalitet i vrstu. Vlasnik i osnivač preduzeća je Milinko Nešović, a finansijsku operativu vodi Milena Nešović.

3. MART DOO, Venjamina Marinkovića 41, Ivanjica
Pohvalite
Bio / Bila sam ovde
Prijavite grešku!
Pošaljite poruku