RESTORAN ŠUMADINAC

Adresa: Klatičevo bb, Gornji Milanovac
Gornji Milanovac Telefon: 065/287-00-88
4/ 5stars

Restoran ŠUMADINAC svojim dragim sugrađanima, a i dragim gostima iz čitave zemlje i inostranstva nudi sasvim novu, stilski i u novom ruhu odevenu salu za sve vrste vaših svečanosti kapaciteta do 550 mesta.
 
Restoran sala ŠUMADINAC se nalazi u Klatičevu nadomak grada, na 4,5km od centra grada, u blizini puta ka istorijski poznatom Takovu.

Dragim nam gostima nudimo topao i prijatan ambijent u stilu naše prelepe Šumadije.

Možemo se pohvaliti komfornim ambijentom, gde sa punim kapacitetom imamo lep prostor za igru, komfor za naše drage goste i sve uslove kako bi naše uigrano i jako profesionalno osoblje ispoštovalo svakog našeg dragog gosta.

Imamo stalno osoblje (konobre, kuvare, šankerice, servirke), jednom rečju jedan jako uigran tim koji će vas oduševiti profesionalnošću i uslugom.

Prostor je klimatizovan, za sve goste je obezbeđen prostran parking, posedujemo, video nadzor, a za cenjene gosto smo obezbedili i WIFI signal.

Nudimo i mogućnost deljenja sale tako da kod nas možete praviti i manja veselja u zavisnosti od broja vaših gostiju drage mušterije do maksimalnih 430.

Nudimo vam izdavanje sale u vašoj reziji sa našim osobljem, hladnjačom i savremenom kuhinjom, a postoji mogućnost izdavanja sale po stolici.

U obe varijante dragi gosti dobijate gratis slavljeničku ili mladenačku sobu koju možete koristiti tokom čitavog veselja.

Restoran ŠUMADINAC poseduje i šest nameštenih dvokrevetnih soba za prenoćiste i dnevni odmor.

Radno vreme restorana je neograničeno 365 dana u godini.

Možete doći i pogledati objekat u svako doba dana, najaviti se predhodno na gore pomenut telefon i dočekaće vas ljubazni domaćin koji će vam prezentovati prostor i naše usluge.

Uverite se u naš kvalitet i profesionalnost.

Da baš mi budemo deo vašeg porodičnog slavlja i svedoci najveselijeg dana u vašem zivotu.

S poštovanjem Restoran ŠUMADINAC