• Početna
 • O Srbiji
 • Okruzi
 • Info kutak
 • Magazin
 • Reference
 • Kontakt

 • Član 5 godina

  RESTORAN ŠUMADINAC

  Restorani za svadbe Gornji Milanovac

  Adresa: Klatičevo bb, Gornji Milanovac
  Telefon: 065/287-00-88
  Facebook Instagram
  KORISNE INFORMACIJE
  Radi nedeljom Radi nedeljom
  Parking Parking
  Poslujemo od: 2011.

  Restoran ŠUMADINAC svojim dragim sugrađanima, a i dragim gostima iz čitave zemlje i inostranstva nudi sasvim novu, stilski i u novom ruhu odevenu salu za sve vrste vaših svečanosti kapaciteta do 550 mesta.
   
  Restoran sala ŠUMADINAC se nalazi u Klatičevu nadomak grada, na 4,5km od centra grada, u blizini puta ka istorijski poznatom Takovu.

  Dragim nam gostima nudimo topao i prijatan ambijent u stilu naše prelepe Šumadije.

  Možemo se pohvaliti komfornim ambijentom, gde sa punim kapacitetom imamo lep prostor za igru, komfor za naše drage goste i sve uslove kako bi naše uigrano i jako profesionalno osoblje ispoštovalo svakog našeg dragog gosta.

  Imamo stalno osoblje (konobre, kuvare, šankerice, servirke), jednom rečju jedan jako uigran tim koji će vas oduševiti profesionalnošću i uslugom.

  Prostor je klimatizovan, za sve goste je obezbeđen prostran parking, posedujemo, video nadzor, a za cenjene gosto smo obezbedili i WIFI signal.

  Nudimo i mogućnost deljenja sale tako da kod nas možete praviti i manja veselja u zavisnosti od broja vaših gostiju drage mušterije do maksimalnih 430.

  Nudimo vam izdavanje sale u vašoj reziji sa našim osobljem, hladnjačom i savremenom kuhinjom, a postoji mogućnost izdavanja sale po stolici.

  U obe varijante dragi gosti dobijate gratis slavljeničku ili mladenačku sobu koju možete koristiti tokom čitavog veselja.

  Restoran ŠUMADINAC poseduje i šest nameštenih dvokrevetnih soba za prenoćiste i dnevni odmor.

  Radno vreme restorana je neograničeno 365 dana u godini.

  Možete doći i pogledati objekat u svako doba dana, najaviti se predhodno na gore pomenut telefon i dočekaće vas ljubazni domaćin koji će vam prezentovati prostor i naše usluge.

  Uverite se u naš kvalitet i profesionalnost.

  Da baš mi budemo deo vašeg porodičnog slavlja i svedoci najveselijeg dana u vašem zivotu.

  S poštovanjem Restoran ŠUMADINAC

   

  Pohvalite
  Bio / Bila sam ovde
  Prijavite grešku!