THERMO PACK DOO

Adresa: Ljubićska 3, Gornji Milanovac
Gornji Milanovac Telefon: 064/13-11-114
Email: dusko.cicovic@thermopack.rs
Web: thermopack.rs
4/ 5stars

Thermo pack d.o.o. je osnovan 8. oktobra 2018. godine, u saradnji sa austrijskom firmom Premium pack iz Beča. Firma se nalazi u Gornjem Milanovcu.


Fokus u Thermopack-u je kvalitet. Zadovoljenje najviših standarda kvaliteta i težnja za stalnim poboljšanjem naših operacija i procesa su način života u Thermopack-u.

Efikasan i efektivan sistem upravljanja kvalitetom garantuje proizvode na najvišem nivou. U cilju održavanja visokog nivoa higijenskih standarda, pored naše kontrole kvaliteta, u našoj najmodernijoj laboratoriji na serijama gotovih proizvoda, vrše se kontinuirani testovi.

Ispitujemo brojne parametre, uključujući debljinu šava, svojstva skupljanja, strukturu sloja i ukupnu debljinu i izgled materijala.

Dodatna ispitivanja i dalje istraživanje vrše akreditovane laboratorije za testiranje, sa kojima Thermopack blisko sarađuje.

Između ostalog, testiranje za bezbednost našeg proizvoda u prehrambenoj industriji je pažljivo sprovedeno detaljnim studijama.

U svakom trenutku se obezbeđuje 100 % primenljivosti svih proizvoda, od sirovina do gotovih proizvoda i obrnuto.

Precizno definisanim radnim procesima, svaki zaposleni je u stanju da se optimalno usavršava i primenjuje najvišu efikasnost iz dana u dan.

Zaštititi što je moguće više odlične prehrambene proizvode u Srbiji kvalitetnom ambalažom.

U saradnji sa prirodom, zaštititi ljude i okolinu od štetnih materijala, kako bi obezbedili što kvalitetniju budućnost.


Poverenje i kvalitet Thermopack-а idu ruku pod ruku.