RESTORAN SANJAR

Restorani Divčibare

Adresa: Divčibare bb, Divčibare
Telefon: 062/12-51-222
Facebook Instagram
KORISNE INFORMACIJE
Radi nedeljom Radi nedeljom
Pet friendly Pet friendly
Parking Parking
Wifi WiFi
VRSTE PLAĆANJA
Kartice

Nalazimo se na samo 1 km udaljenosti od centra Divčibara, što nas čini idealnom destinacijom za sve posetioce željne ukusnih obroka i opuštanja nakon istraživanja ovog predivnog planinskog kraja. Naša lokacija je povoljna i za ljubitelje skijanja, budući da smo udaljeni svega 1,5 km od Ski Staze. Uz to, uživanje u panoramskim pogledima Divčibara je na dohvat ruke jer smo udaljeni samo 1-3 km od svih prelepih vidikovaca koje ova regija nudi.

Nakon što provedete vreme u šetnji i uživanju u svežem vazduhu divčibarske prirode, pozivamo vas da se opustite u našem toplom i gostoljubivom ambijentu. U našem restoranu možete očekivati ​​ne samo vrhunsku hranu, već i prijatnu atmosferu koja će upotpuniti vaše iskustvo boravka na Divčibarama.

Bilo da ste u potrazi za obilnim doručkom pre avanture u prirodi, ukusnim ručkom nakon skijanja ili romantičnom večerom sa pogledom na planinske vrhove, Restoran Sanjar Divčibare je tu da ispuni sva vaša očekivanja. Naš tim posvećenih kuvara brine se da svaki obrok bude savršeno pripremljen i serviran, pružajući vam pravu gastronomsku poslasticu.

Dođite i doživite spoj tradicionalnih ukusa i modernih kulinarskih tehnika u našem restoranu. Vaša gastronomska avantura na Divčibarama tek počinje - dođite i prepustite se uživanju u najboljem što ova regija ima da ponudi.

RESTORAN SANJAR, Divčibare bb, Divčibare
Pohvalite
Bio / Bila sam ovde
Prijavite grešku!
RADNO VREME
Ponedeljak 08:00 - 23:00
Utorak 08:00 - 23:00
Sreda 08:00 - 23:00
Četvrtak 08:00 - 23:00
Petak 08:00 - 23:00
Subota 08:00 - 23:00
Nedelja 08:00 - 23:00