• Početna
 • O Srbiji
 • Okruzi
 • Info kutak
 • Magazin
 • Reference
 • Kontakt
 • PROFILPRES

  Proizvodnja ambalaže Čačak

  Adresa: Bulevar Vuka Karadžića 31, Čačak

  Program

  - Proizvodnja - aluminijumskih, induktivnih, kartonskih
    zatvarača za: mlekarsku, farmaceutsku, konditorsku
    industriju.

  - Proizvodnja - ručnih, poluautomatskih, automatskih,
    linijskih varilica za zatvarače.

  - Štampa Blister folija za tabletiranje za lekove u
    farmaceutske svrhe.

  - Štampa fleksibilnih materijala (uslužno) na
    savremenim mašinama za FLEXO štampu.


  Srpski proizvod

  Svaki zatvarač izrađen u firmi szr „PROFILPRES“ ima potvrdu o poreklu, u slučaju izvoza, carinskih obaveza ili tome slično.

  I kao takav stekao je naziv: Srpski proizvod.


  Flexo štampa

  Kada je o proizvodnom programu reč, možemo reći da obezbeđuje potrebni standard i poštovanje normi kvaliteta. Flexo štampa je takozvana štampa iz rolne u rolnu. Visoko je kotirana kod rada u velikim tržištima jer pruža visok stepen uštede proporcionalno količini otiska.

  Flexo štampu radimo na svim materijalima počevši od običnog papira preko poly-propilena,etilena,aluminijumskih folija

  Štampa iz rolne u rolnu je posebno zanimljiva za klijente koji imaju mašine za pakovanje iz rolne.Izlazimo u susret i posebnim narudzbinama, kao što su dobijanje konačnog otiska u formatu tabaka

  Štampa se vrši na mašini koja daje visok kvalitet štampe. Konfiguracija mašine je šestobojna. Mogućnost rada sa alkoholnim, vodenim i UV bojama daju visok kvalitet.

  Kao firma sa ozbiljnim planovima pratimo i rad svih kolega u grani, posećujemo međunarodne sajmove sve sa ciljem hvatanja koraka sa promenama na tržistu. Na taj način uspevamo da zadovoljimo sve veće potrebe naših kupaca u pogledu kvaliteta, raznovrsnosti štampe i brzine.

  Osim samog štampanja, jedna od značajnijih usluga koju pružamo, jeste i priprema štampe. Naši inženjeri grafike će Vam pomoći u dobijanju najadekvatnijeg dizajna i pre-press usluge. Vršimo dizajn i pripremu za štampu za flexo stampu. Umesto Vas ćemo uraditi dizajn, filmovannje i razvijanje ploča čime Vas rešavamo briga vezanih za kompletiranje Vašeg štamparskog projekta. Ukoliko niste zadovoljni postojećim izgledom Vašeg proizvoda, mi nudimo i rešenja za redizajniranje.