RESTORAN KNEGINJA

Apartmani Čačak

Adresa: Milisava Petrovića 68, Parmenac, Čačak
Facebook Instagram
KORISNE INFORMACIJE
Radi nedeljom Radi nedeljom
Parking Parking
Wifi WiFi

Prijatnost svog ambijenta restoran duguje igri svetlosti koja se u njemu skuplja sa reke stvarajući neponovljivu atmosferu, kako u samom restoranu, tako i na terasi koja leži nad Moravom, tako da posetilac ostaje očaran i pre nego se prepusti čarima gastronomske ponude.

U neobično prijatnom enterijeru, može da uživa oko 200 gostiju.

Restoran "KNEGINJA" je na dva nivoa.

Gornji deo koji je u nivou ulice može da primi 80 gostiju, a svojim ukusom i nenametljivošću daje specifičan duh otmenosti klasičnog restorana koji je baštinu nacionalne kuhinje protkao kroz savremene potrebe gostiju.

Tim pre se očekivanost drugog, donjeg nivoa "KNEGINjE" razotkriva znatiželjnom oku.

Prostrana sala sa pogledom na reku, probijanje svetlosti tavanica sa lusterima od kovanog gvožđa i još mnoštvo elegantnih detalja.

Svi ti detalji čine da svaki trenutak proveden u ovom ambijentu ostane trajno zabeležen u riznici sećanja kao trenutak u kome je vreme stalo, a samo miris i ukus savršeno pripremljene hrane, uz vrhunsku uslugu i srdačnost osoblja ostaju uvek zapamćeni kao najbolja dobrodošlica brojnim domaćim i stranim gostima.

U sklopu restorana nalazi se i 6 komfornih apartmana. Struktura soba prilagođena je različitim potrebama naših korisnika. Sobe su moderne i savremeno opremljene (kupatilo, klima, telefon, TV, internet pruključak), tako da su pogodne kako za kraći tako i za duži boravak u našem objektu i olakšavaju savremeni život čoveku koji je odvojen od kuće i kancelarije.

Pružamo usluge prenoćišta, dnevnog boravka ili mesečnog zakupa ležaja.


POSLOVNI SASTANCI I PREZENTACIJE

Jedinstvenim sadržajem, lepotom atmosfere, izborom hrane i pića ovaj restoran pruža mogućnost kako za porodične i poslovne ručkove i večere, tako i za proslave i obeležavanje svih drugih značajnih datuma..

VIDEO
RESTORAN KNEGINJA, Milisava Petrovića 68, Parmenac, Čačak
Pohvalite
Bio / Bila sam ovde
Prijavite grešku!
RADNO VREME
Ponedeljak Ne radimo
Utorak 11:00 - 22:00
Sreda 11:00 - 22:00
Četvrtak 11:00 - 22:00
Petak 11:00 - 22:00
Subota 11:00 - 22:00
Nedelja 11:00 - 22:00