Član 10 godina

RESTORAN SA PRENOĆIŠTEM PLAVA DAMA

Kongresni turizam Banatski Karlovac

Adresa: Devojački bunar bb, Banatski Karlovac
Viber: 063/801-97-29
Whatsapp: 063/801-97-29
Facebook Instagram
KORISNE INFORMACIJE
Radi nedeljom Radi nedeljom
Moguć pristup kolicima Moguć pristup kolicima
Pet friendly Pet friendly
Parking Parking
Wifi WiFi
Poslujemo od: 2000.
VRSTE PLAĆANJA
Čekovi

** Specifičnost ove oaze prirode je izražen dinski reljef, čije se nadmorske visine kreću izmedju 70 i 197m, kao i odsustvo površinskih vodotokova, a klima je umereno-kontinentalna sa specifičnom mikroklimom, što pruža izvanredne pogodnosti ugodnog i opuštenog odmora i oporavka, kao i mogućnosti bavljenja sportsko-rekreativnim aktivnostima.

O izuzetnim klimatskim uslovima, pored nadležnih institucija, svedoče i starosedeoci ovog mesta, te tako Plava Dama pruža izvrsne uslove u lečenju aspiratornog trakta kod male dece.

** Usled potrebe sportskih klubova, trenera, i svih sportskih radnika, da na jednom mestu mogu naći sve što im je potrebno da se organizuju sportske pripreme, u Plavoj Dami možete pronaći sve što Vam je potrebno za organizaciju priprema ili ućestvovanje na nekom internacionalnom turniru.

Neposredno uz hotel nalazi se standardni fudbalski teren.

Područje oko hotela obiluje stazama pogodnim za kondicione pripreme.

Tu smo da Vam pomognemo da obezbedite optimalne uslove za pripreme vaših sportista, i tako postignete što bolje rezultate u narednoj sezoni.

** Tokom školske godine ili raspusta Plava Dama organizuje dečji kamp u prirodi.

Rekreativna nastava, koja je predviđena za školarce nižih razreda, obično se odvija radi upoznavanja i približavanja gradske dece boravku u prirodi i njenom očuvanju.

Gradska deca se na taj način neposredno upoznaju sa biljnim i životinjskim vrstama u njihovom prirodnom okruženju.

** Bašta restorana zauzuma centralno mesto na samom ulazu u restoran.

Poseduje 80 mesta i direktno je povezana sa restoranom, tako da se na njoj pored pića može posluživati i sva hrana iz bogatog menija restoranske kuhinje.

Restoran je urađen u skladu sa autentičnim stilom enterijera i predstavlja kombinaciju punog drveta i modernih materijala koji odišu toplinom i komforom.

U kombinaciji sa salom za svečanosti, prostor se može prilagoditi u raponu od 50 - 500 mesta i baštom od 80 mesta.

U okviru restorana nalazi se i otvoreni šank-točionica pića.

Restoran objedinjuje bogatu ponudu nacionalne i domaće kuhinje koji se pripremaju od vrhunskih prirodnih proizvoda seoskih domaćinstava, a po tradicionalnim receptima domaće kuhinje.

Vrhunska usluga, kvalitet hrane, ambijent i tehničke mogućnosti ovog restorana, garant su visokog kvaliteta i raznovrsnosti ponude.

** Poslovni i porodični, grupni i pojedinačni svečani ručkovi, banketi, kokteli, bifei i svi drugi vidovi ugostiteljskih sadržaja sa kojima ovaj restoran raspolaže, uz toplinu domaćeg kutka, stvaraju želju svakom gostu da ga ponovo poseti.

 
 
RESTORAN SA PRENOĆIŠTEM PLAVA DAMA, Devojački bunar bb, Banatski Karlovac
Pohvalite
Bio / Bila sam ovde
Prijavite grešku!
Pošaljite poruku
RADNO VREME
Ponedeljak 09:00 - 00:00
Utorak 09:00 - 00:00
Sreda 09:00 - 00:00
Četvrtak 09:00 - 00:00
Petak 09:00 - 00:00
Subota 09:00 - 00:00
Nedelja 09:00 - 00:00