KLUB SATELIT

Adresa: Bačijska 3, Obudovica, 31315 Zlatibor
Zlatibor Telefon: 031/841-188
Telefon: 063/333-443 (mogućnost kontaktiranja putem Vibera)
Fax: 031/841-897
Email: office@satelit.rs
Web: www.satelit.rs
4/ 5stars

ZLATIBOR KLUB SATELIT - NAJLEPŠI ZAMAK NA ZLATIBORU!

Želite odmor na planini u hotelu sa 24h dostupnim spa centrom sa slanom vodom, saunom, najboljom domaćom kuhinjom, hrono centar, komfornim smestajem, odličnim vinima, akcijskim paketima, a da je pritom i pet friendly?

KLUB SATELIT ZLATIBOR je pravo mesto za Vas!

Klub Satelit jedan je od najtraženijih objekata za smeštaj na Zlatiboru, kako kod domaćih, tako i kod inostranih gostiju. Dobitnik je brojnih priznanja za kvalitet rada.

Tri najvažnije karakteristike objekta jesu luksuzna opremljenost, nesvakidašnje prijatan ambijent i ljubazno osoblje koje je do sada ugostilo više od 15000 zadovoljnih gostiju.

Objekat raspolaže sa 10 soba i 15 apartmana i nudi smeštaj koji odgovara visokim zapadnim standardima, uz tradicionalnu domaćinsku atmosferu.

Svi apartmani i sobe su unikatno uređeni, tako da ispunjavaju očekivanja i zahtevnijih hedonista.

Kako biste u potpunosti opustili um i telo, korišćenje savremenog SPA centra sa saunom, đakuzijem, bazenom sa slanom vodom besplatno je za goste hotela i dostupno 24h dnevno.

Mini fitnes centar sa Sofo spravama najnovije generacije za održavanje opšteg stanja organizma, kondicije, mršavljenje, zatezanje, anticelulit programa i masaže Vam je takodje na raspolaganju.

U sklopu objekta nalazi se restoran domaće kuhinje, kao i HRONO restoran po recepturi dr Ane Gifing.

Probajte različite specijalitete našeg restorana kao što je čuvena "baba Radina pita" i uživajte u kvalitenoj hrani.

Restoran nudi mogućnost doruča, ručka i večere.

Sa nizom jela, nudimo najbolja vina domaćih i međunarodnih vinograda.

Svim posetiocima Kluba Satelit Zlatibor, posetiocima samog Zlatibora i svim građanima zapadne Srbije dostupno je hrono savetovalište dr Ane Gifing, koje se nalazi u okviru samog hotela.
 
Ono što Klub Satelit Zlatibor izdvaja jeste jedinstveni dizajn u vidu zamka, te su porodice sa malom decom najčešći posetioci.

Shodno tome, u našu ponudu uvrštene su i stalne porodične akcije i popusti (više o tome na našem sajtu www.satelit.rs kao i Facebook i Instagram profilima "KlubSatelitZlatibor"  , "satelitzlatibor"  ).

Da biste u potpunosti uživali u odmoru sa vašim najdražima, bitno je znati da je Klub Satelit Zlatibor PET FRIENDLY!

Parking je obezbeđen za sve goste hotela.

Klub SATELIT Zlatibor deo je internacionalne Satelit Premium Grupe koja posluje više od 20 godina i zapošljava preko 200 zaposlenih na teritoriji Balkana i Ujedinjenih Arapskih Emirata.


Aktuelni cenovnik možete pogledati OVDE

 

Povratak na: Hoteli Zlatibor