LUMINE LED

Adresa: Bregalnička 113, Vršac
Vršac Telefon: 064/39-32-383
Email: office@lumineled.rs
Web: www.lumineled.rs
4/ 5stars

"Kvalitet kroz tehnologiju" je naš slogan.

  • Lumine LED industrijska rasveta je namenjena profesionalnom tržištu, gde je visoka energetska efikasnost, kvalitet svetla, kao i tehnologija hlađenja od primarnog značaja. Mi smo licencirani proizvođač, kao i ekskluzivni distributer za jugoistočnu Evropu kompanije Lumine LED AB, koja se nalazi u industrijskoj zoni u Karlstadu, Švedska.

 

  • Na osnovu modularne tehnologije i integracije komponenti od renomiranih evropskih i japanskih proizvođača, razvili smo LED rasvetu za sve visine ( 2.8m – 30m ). U izradi svih naših šasija koristimo aluminijum, veoma visoke toplotne provodljivosti, kao i zaštitu svetlećeg LED modula od polikarbonata sa prirodnom zaštitom od UV zračenja.

 

 

  • Našim klijentima i partnerima nudimo potpuno besplatnu izradu fotometrijskog proračuna, na osnovu kojeg veoma precizno određujemo tip, kvantitet i položaj LED svetiljki u objektu.

 

  •  Na osnovu rezultata fotometrijskog proračuna, kao i podataka o trenutnom stanju u objektu, predstavljamo detaljnu analizu razlike u potrošnji električne energije; uštede na osnovu eliminacije održavanja, kao i finansijsku analizu sa povraćajem investicije (ROI).

 

  • Garancija na sve naše proizvode je minimum 5 godina.

 

  • Za sve dodatne informacije, kao i za neophodne parametre za izradu Vaše analize uštede, fotometrijskog proračuna, kao i finansijske analize (ROI), molimo Vas da se obratite putem e-maila na sledeću e-mail adresu: info@lumineled.rs.

 

 

Povratak na: Rasveta Vršac