IN CLUB - KUĆA ZA ODMOR ĐORĐEVIĆ

Adresa: Vrnjačka bb, Vrnjačka Banja
Vrnjačka Banja Telefon: 036/611-021
Telefon: 036/611-022
Telefon: 036/611-026
Web: www.inclub-vrnjackabanja.com
4/ 5stars

IN club je jedan od najbolje opremljenih turističkih objekata u Vrnjačkoj Banji. Nalazi se na jednoj od najlepših lokacija u Vrnjačkoj Banji, na samom šetalištu, tako da su Vam u neposrednoj blizini dostupne sve pogodnosti koje najlepša banja Srbije nudi.

IN club tokom cele godine svojim gostima nudi visokokvalitetan smeštaj i brojne prateće sadržaje. IN club raspolaže sa 11 luksuzno opremljenih soba. Na raspolaganju su Vam dvokrevetne i trokrevetne sobe, sa odvojenim ležajevima ili sa francuskim ležajem, uz mogućnost korišćenja pomoćnog ležaja. Sobe su  klimatizovane, luksuzno opremljene, sa pogledom na reku i park. Opremljene su sefom, fenom za kosu, TV-om, mini-bar-om, kao i ostalim sitnicama koje će učiniti Vaš boravak ugodnim i prijatnim (bade mantili, sobne papuče itd). Bežični internet je dostupan u celom objektu. U neposrednoj blizini nalazi se parking prostor, obezbeđen isključivo za goste hotela.

Potrudili smo se da čitav ambijent, a naročito sobe, odišu posebnom toplinom. Divan ambijent, ljubazno osoblje i osećaj kućne atmosfere obezbeđuje Vam idealno mesto za relaksaciju, odmor i opuštanje.

DOBRODOŠLI!

 

Povratak na: Vile Vrnjačka Banja