VILA SPLENDOR

Adresa: Cara Dušana 6, Vrnjačka Banja
Vrnjačka Banja Telefon: 036/631-042
Telefon: 063/686-601
Email: vmnhidropneumatik@gmail.com
4/ 5stars

Vrnjačka Banja je jedna od najlepših i najposećenijih banja u Srbiji i tradicionalno vrlo privlačan turististički centar za odmor i rekreaciju. Nalazi u centralnoj Srbiji na oko 200 km južno od Beograda.

Apartman br.3 u vlasništvu VMN HIDRO-PNEUMATIKA  je u  strogom centru Vrnjačke banje u neposrednoj blizini Hotela Merkur i Hotela Fontana.

Nalazi se na prvom spratu novoizgrađene Vile Splendor, ima 38,5 kvadrata i sastoji se od jedne spavaće sobe sa francuskim ležajem, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom i kupatilom.

Ima kapacitet da udobno smesti 2-4 odrasle osobe, jer trosed u dnevnoj sobi ima mogućnost razvlačenja.

Apartman poseduje LCDTV sa kablovskom televizijom, besplatan wireless internet i isti je klimatizovan.

Kuhinja ima sve potrebne kuhinjske elemente: šporet, frižider (minifriz), sudoperu i kompletno osnovno posuđe i escajg za kuvanje i ručavanje.

Apartman br.15 za 3 osobe ima 30m2.

Parking je u sklopu dvorišta Vile.
 
U blizini apartmana su olimpijski bazen, tenisko igralište, trim staza, dečije igralište i banjski park. Na samo 10 km je ski staza na prelepoj planini Goč.

Preko cele godine, posebno u mesecima letnje turističke sezone, Vrnjačka Banja svojim posetiocima nudi izuzetno bogat, sadržajan i raznovrstan   kulturno - zabavni program.

Domaćin je brojnih kulturnih manifestacija Srbije, a svakako neke od najznačajnijih su: Vrnjački karneval koji se održava u julu mesecu, "Lovefest" početak avgusta, "Festival filmskog scenarija" u  avgustu, kao i razne druge manifestacije koje bi zadovoljile turiste različitih starosnih dobi.

Ono što bi svakako trebalo videti i posetiti kada se nađete u Vrnjačkoj banji je, na prvom mestu Most ljubavi, zatim: Japanski vrt, dvorac Belimarković i čuvenu banjsku Promenadu.

S obzirom da se apartman nalazi u sklopu Vile Splendor,u mogućnosti smo da Vam obezbedimo veći broj apartmana, uslugu ishrane u Hotelu Merkur na bazi punog pansiona i polupansiona , kao i ostale usluge koje ovaj hotel nudi.