VILA RAJ

Adresa: Raj 34b, Vrnjačka Banja
Vrnjačka Banja Telefon: 036/615-500
Email: office@vilaraj.com
Web: www.vilaraj.co.rs
4/ 5stars

Na samo 800m, od centra Vrnjačke Banje, nalazi se VILA "RAJ", u prekrasnom okruženju šume Raj, iza fudbalskog stadiona "Raj".

Ovaj prelepi objekat raspolaže sa 65 kreveta u sobama i apartmanima (CATV, telefon, internet), klimatizovanim restoranom od oko 220 mesta, a prostor oko vile "Raj", karakteriše atraktivna letnja bašta sa 300 mesta, sa malom rečicom i vodopadom unutar nje, kao i pokrivenom binom za izvođenje raznih programa.

Pored objekta postoji i dečji zabavni park, sa bazenima za decu i odrasle, unutar koga postoji šank, kao i parking prostor za oko 40 vozila.

Usluge smeštaja u vili "RAJ" karakteriše odlična ponuda kapaciteta i kvalitet.

Vila raspolaže sa 65 kreveta u sobama i apartmanima.

Sve sobe i apartmani poseduju pored udobnih ležajeva i pratećeg nameštaja, mali balkon, kupatilo, CATV, telefon i internet konekciju, dok su neke sobe i lux aprtmani klimatizovani.

Smeštaj je idealan za boravak porodičnih gostiju, sportskih ekipa (neposredna blizina sportskih objekata), poslovnih gostiju (kongresni turizam) i boravak jednodnevnih posetilaca našeg objekta čiji sadržaji zaokružuju kompletnu ponudu ovakvog tipa hotelskog kompleksa.

Sadržaj vile:

- Luksuzni apartmani i sobe
- Rekreativni sadržaj, bazeni, dečje igralište
- Restoran nacionalne i internacionalne kuhinje
- Pansionska prehrana
 -CATV, telefon, internet (cable & wireless)
- Parking prostor ispred objekta

Kontaktirajte nas i putem drugog mail-a:

vilaraj@gmail.com