• Početna
 • O Srbiji
 • Okruzi
 • Info kutak
 • Magazin
 • Reference
 • Kontakt

 • Član 5 godina

  NEŠA KOMERC

  Proizvodnja voća i povrća Vranje

  Adresa: Partizanski put bb, Vranje

  Od 1997. godine kada je nastala, sa sedistem u Vranju, ime kompanije "NEŠA KOMERC" doo predstavlja sinonim za veleprodaju i maloprodaju u oblasti trgovine odnosno uvoz-izvoz i otkup voća i povrća.

  Osnivač kompanije i direktor Nebojša Mladenović od samog osnivanja postavio je jasan cilj da kompanija posluje uspesno sa svakodnevnim širenjem tržišta i tendencijom izlaska i osvajanja tržišra Evrope.

  Danas je "NEŠA KOMERC" vodeća kompanija u regionu koja predstavlja otvoren i dinamičan sistem u kome su zaposleni uglavnom mladi ljudi dorasli ciljevima preduzeća i spremni da odgovore svim potrebama poslovnog okruženja.

  Iz modernih kancelarija, skladišnog prostora i razgranatom prodajnom mrežom svakodnevno vrši veleprodaju i maloprodaju voća i povrća.

  Velikim zalaganjem i profesionalnim odnosom prema poslovnim aktivnostima, svakodnevnim usavšavanjem nastavlja da razvija i raste jer radi na stalnom unapredjenju kvaliteta poslovanja koji je primarni zadatak svih zaposlenih.

  U sklopu kompanije se nalaze:

  - zreonice za banane
  - kompjuterizovane komore za čuvanje i dozrevanje
    banana sa svom pratećom opremom
  - komore za kontrolisanje atmofere za lagerovanje
    i održavanje voća i povrća
  - prostor za pakovanje sa pratećom opremom:
    mašina za pakovanje zrnaste robe, kompresorski
    agregat, mašina za vakumiranje
  - carinsko skladiše

  Zahvaljujući širini našeg asortimana u mogućnosti smo da ponudimo prodaju mešovitih paleta sa oko 40 različitih proizvoda visokog kvaliteta, kao i prevoz do tražene lokacije.

  Naš asortiman je podeljen na voće, povrće, citruse, suvo voće, koštunjičavo voće.
  Uvoz vršimo iz: Grčke, Makedonije, Albanije, Turske, Kirgistana, Španije, Argentine, Tunisa, Indije, Egipta, Irana, Italije, Poljske, Holandije...
  Iz zemalja kao što su: Tunis, Maroko, Egipat, Argentina, Indija, Ekvador, Kina robu dobijamo kontejnerski te se preuzimanje istih uglavnom vrši u luku u Solunu, a deo robe u luku Bar i luka Rijeka.

  U svom asortimanu proizvoda pored voća i povrća, ima i širok spektar zrnastih proizvoda: pasulj, pirinač, kikiriki, leblebija, sočivo, lešnik, badem, pistaći...

  Proširenjem asortimana i svoje aktivnosti kompanija od 2003 godine poseduje "tunel" mašinu (a pored nje i: mikser za pripremu smese, mešalica, podizna korpa, gasni pržionik, mašina za hladjenje kikirikija) za pečenje i prženje kikirikija. Krajem 2010 godine počinje sa trgovinom i distribucijom alkoholnih pića (distributer za ouzo "Tsantali", "Meltemi", "Gatsios", "Ammos") i bezalkoholnih pića.

  Distribuciju robe kupcima širom Srbije vršimo svojim vozilima, te smo u mogućnosti da robu isporučimo sigurno i brzo. U svom voznom parku posedujemo 21 vozilo, od toga: 9 teretna, i 6-priključna (hladnjače), i 6-"Sprintera"-kombija.

  Naši primarni ciljevi su visok kvalitet i konkurentne cene naših proizvoda.

  Ponosni smo na postignute rezultate, ali smo i motivisani učestalim promenama u našem okruženju koje nas uče da prepoznamo i iskoristimo tržišne situacije.

  Usmereni smo na budućnost, na neprekidan razvoj i učenje, na formulisanje novih ideja koje će nam omogućiti da osvojimo nova tržišta, proširimo distributivnu mrežu, ali i da steknemo poverenje novih kupaca i zadržimo već stečeno poverenje u robnu marku "NEŠA KOMERC".

  Pohvalite
  Bio / Bila sam ovde
  Prijavite grešku!
  Pošaljite poruku