PANSIONI BONI VLASINA

Adresa: Vlasinsko jezero
Vlasinsko jezero Telefon: 064/700-94-65
Telefon: 017/409-902
Telefon: 017/815-471 Surdulica
Web: www.vlasinasmestaj.com
4/ 5stars

Vila BONI je apartmanski kompleks koji se nalazi na najekskluzivnijoj lokaciji Vlasinskog jezera, udaljena 100 metara od magistralnog puta koji prelazi preko brane i prevoja.

Vila BONI raspolaže sa 8 dvokrevetnih apartmana studijskog karaktera, prilagođenih tako da se gost može osećati kao kod svoje kuce. Svaki od partmana raspolaže sopstvenim kupatilom, mini kuhinjom, šporetom i frižiderom, TV prijemnikom sa satelitskim programom... Takodje, na su raspolaganju 3 DUPLEX četvorokrevetna apartmana sa istom apartmanskom opremom.

Vila BONI je novoizgrađeni objekat sa odličnim obezbeđenim parkingom, travnatim dvorištem u okviru kojeg egzistira novosagrađeni pokriveni trem sa 20-ak mesta kao i zidani roštilj u stilu starih srpskih domaćinstava, koji je uvek na raspolaganju gostima.

U okviru apartmanskog kompleksa Vile BONI, nalazi se i prodavnica prehrambene robe, potpuno i konstantno opremljena svim prehrambenim namirnicama i pićima. Za kompletan prijatan boravak i adekvatan doživljaj svih blagodeti Vlasinskog jezera, brine vlasnik Vile BONI, gospodin Crnomarković Nikola.

Vila boni je takođe idealno mesto za odmor turista koji putuju za Grčku ili se vraćaju iz Grčke, jer se Vlasinsko jezero nalazi na pola puta od Beograda i Grčke.

Vila boni raspolaže kompletnim parnim grejanjem za ceo objekat.

Vlasinko jezero je po ispitivnjima naučnika najbolje mesto u Srbiji za lečenje malokrvnosti, za bolesti štitne žlezde i za oporavak bolesnika nakon hemoterapije kod kancerogenih oboljenja.