• Početna
 • O Srbiji
 • Okruzi
 • Info kutak
 • Magazin
 • Reference
 • Kontakt
 • PEKARA EMA

  Poslastičarnice Veliko Gradište

  Adresa: Albanske Spomenice bb, Veliko Gradište
  Website: pekaraema.com

  Kako smo počeli...

  Sve je počelo davne 1993. godine, kada je pekara osnovana u Velikom Gradištu pod imenom 'Mića'. Od 2004. ovu dobru tradiciju nastavlja ćerka Sladjana sa porodicom i naziv pekare menjamo u 'Ema'. Velikim trudom i voljom, Sladjana i njena porodica šire svoj biznis i otvaraju još jedan prodajni objekat na Srebrnom jezeru. Od te godine pekara postaje prepoznatljiva u gradu i omiljena medju gradjanima (kupcima). Zbog velikog interesovanja kupaca bili smo prinudjeni da 2012 otvorimo još jedan, veći i moderniji prodajni objekat i time omogućimo našim kupcima da uživaju u još širem asortimanu proizvoda. Takodje, od 2008. postoji prodajni objekat u turističkom mestu Vinci.


  Nakon proširivanja proizvodnog pogona 2016.godine otvaramo još dva prodajna objekta i to u Požarevcu i Drmnu. Otvaranjem modernog proizvodnog pogona i implementiranjem HACCP standarda, uvodimo novine u linijama za proizvodnju hleba i peciva i time postižemo bitne rezultate u samom kvalitetu naših proizvoda. Naše proizvode pravimo sa velikom pažnjom i biramo samo najkvalitetnije smeše i sirovine za pekarstvo. Osim toga,u njih ulažemo i veliku ljubav koja se vidi i oseća kroz sam proizvod.


  Naš motiv je da nastavimo da širimo prodajnu mrežu i svima omogućimo da osete najfinije ukuse naših proizvoda.

  Gde smo sada...

  Pekara EMA je danas izrasla u jednu ozbiljnu porodičnu kompaniju za proizvodnju peciva, testa i kolača, sa stalnim unapredjenjem i usavršavanjem kako procesa proizvodnje tako i samih receptura.

  Svakodnevno dobijamo komentare i sugestije naših kupaca u pogledu kvaliteta proizvoda, cena, receptura kao i samih prodajnih objekata. Približili smo se kupcima u svakom pogledu i trudimo se da im maksimalno izadjemo u susret od toga da svi naši proizvodi u svakom momentu budu sveži, dobro upakovani i stalno dostupni na svim našim prodajnim mestima.

  Naše lokacije:

  Proizvodnja

  Albanske Spomenice BB
  12220 Veliko Gradište
  +381 65 264 9999

  Pekara #1

  Trg M. Miloradovića 1
  12220 Veliko Gradište
  +381 65 351 76 70

  Pekara #2

  Cara Lazara BB
  12208 Drmno
  +381 65 351 76 71

  Pekara #3

  27. Aprila 33
  12000 Požarevac
  +381 65 351 76 72

   


  Proizvodnja