• Početna
 • O Srbiji
 • Okruzi
 • Info kutak
 • Magazin
 • Reference
 • Kontakt

 • Član 10 godina

  POLIKLINIKA TTA - JOKIĆ

  Poliklinike Valjevo

  Adresa: Pop Lukina 37, Valjevo
  Telefon: 014/231-570
  Website: www.jokic.rs
  Poslujemo od: 1991.

  Poliklinika Jokić

  Poliklinika Jokić je zdravstvena ustanova koja je osnovana 2012.godine i čije osnivanje je utemeljeno iskustvom ginekološke ordinacije TTA - Jokić, osnovane 24. juna 1991. godine.

  Poliklinika je organizovana kao privatna zdravstvena ustanova koja ispunjava visoke standarde u stručnom, tehnološkom i prostornom smislu, u kojoj su zaposleni lekari, stručni saradnici i sestre visoke stručne, moralne i profesionalne svesti. Usluge u poliklinici se sprovode ambulantno.

  GINEKOLOŠKA ORDINACIJA pruža usluge ženskoj populaciji svih starosnih dobi. Briga za zdravlje ženske dece, trudnica, žena u aktivnom reproduktivnom periodu, žena sa problemom fertilnosti i žena u menopauzi, realizovana je od samog početka rada. Temelj delatnosti ordinacije je zdravstvena zaštita ženske populacije tokom celog života. Poverenje i odnos sa pacijentima gradjen je 21 godinu koliko ordinacija postoji i radi.

  Usluge koje pruža ordinacija:
  ginekološki pregled; dijagnostika i lečenje promena na grliću materice, papa test, hpv tipizacija, kolposkopija, biopsija, frakcionirana kiretaža; radiotalasna terapija i terapija laserom; brisevi vagine i grlića materice na hlamidiju, ureaplazmu, mikoplazmu, i bakteriološki pregled; ultrazvučna dijagnostika dojke i genitalnih organa; color doppler, 4D ultrazvuk; rana dijagnostika i nadzor trudnoće, ultrazvučni skrining u trudnoći i 4D ultrazvuk u trudnoći; rana amniocenteza; ginekološka endokrinologija; dijagnostika u menopauzi i sprovodjenje hormonske supstitucione terapije; hormonska ispitivanja, folikulometrija i ostala neinvazivna dijagnostika i terapija bračne neplodnosti; ultrazvučno ispitivanje prohodnosti jajovoda (HSSG); spermogram; primena asistiranih postupaka (inseminacija); zaštita od neželjene trudnoće i savremene metode kontracepcije; laboratorijske analize; konsultativni pregledi psihologa.

  ORDINACIJA ZA OČNE BOLESTI organizovana je kao dijagnostičko terapijska ordinacija. Bazirana na dugogodišnjem iskustvu lekara koji u njoj rade, opredeljena je da svakom pacijentu pruži visok stručni nivo usluge, maksimalno poverenje i udobnost.

  Usluge koje pruža ordinacija:
  određivenje oštrine vida na daljinu i blizinu, sa i bez korekcije, pregled prednjeg segmenta oka, merenje očnog pritiska, testovi za suvo oko, zamena terapijske membrane, pregled zadnjeg segmenta oka u direktnoj i indirektnoj oftalmoskopiji, testiranje kolornog vida, pregled širine vidnog polja (naročito značajnog u praćenju glaukomatoznih bolesnika), ultrazvučni pregeled oka i orbite, značajan za pregled zadnjeg segmenta oka u slučajevima neprovidnih očnih medija, kao i kod praćenja pojedinih endokrinoloških bolesti, priprema za operaciju katarakte sa određivanjem jačine intraokularnog sočiva, postoperativno praćenje bolesnika, kao i saveti za očuvanje što bolje vidne oštrine kod degenerativnih i metaboličkih poremećaja.

  ORDINACIJA ZA ANESTEZIJU pruža usluge fizičkog pregleda pacijenta, sprovodi preoperativnu pripremu, ordinira kratkotrajnu intravensku anestziju i terapiju bola.

  SPECIJALISTIČKA MEDICINSKA PRAKSA

  Usluge koje pruža ordinacija:
  reumatologija, fizijatrija, kabinet za osteodenzitometriju - prevenciju i terapiju osteoporoze, ultrazvučna dijagnostika dojke, štitne žlezde i krvnih sudova.

  FOTO
  Pohvalite
  Bio / Bila sam ovde
  Prijavite grešku!
  RADNO VREME
  Ponedeljak 09:00 - 19:00
  Utorak 09:00 - 19:00
  Sreda 09:00 - 19:00
  Četvrtak 09:00 - 19:00
  Petak 09:00 - 19:00
  Subota 09:00 - 14:00
  Nedelja Ne radimo