MEGA PLAST MPT DOO

Plastika i plastične mase Sremski Karlovci

Adresa: Mitropolita Stratimirovića 152, Sremski Karlovci
Telefon: 021/298-33-69
KORISNE INFORMACIJE
Radi 24h Radi 24h

MEGA PLAST MPT DOO, kompanija osnovana 1984. godine, je specijalizovana za proizvodnju plastičnih folija, vreća i kesa i za uvoz mašina za plastičarsku industriju. MEGA PLAST je porodična firma ali se širila tokom godina i svoje zaposlene, kojih sada ima oko dvadeset prihvata kao deo zajedničkog projekta koji se i dalje širi i razvija.

Naša mala, ali efikasna proizvodnja opslužuje kupce u Srbiji i okolnim zemljama. Naši proizvodi obuhvataju vreće za zamrzivače, vrećice sa ručkom za trgovinu, vreće i kese za ambalažu raznih proizvoda. Pre skoro 20 godina, kada smo počeli proizvodnju vreća za smeće u rolni 2005. godine, bili smo prvi u Srbiji.

Zadnjih dvdeset pet godina MEGA PLAST se bavi uvozom mašina za plastičarsku industriju i sarađuje sa preko deset firmi koje proizvode ovu opremu. Naš mali, ali dobro organizovan tim koji radi na uvozu mašina se stalno usavršava i edukuje posećujući sajmove u zemlji i inostranstvu kao i prateći moderne svetske trendove u vezi sa opremom za plastičarsku industriju. Možete nas svake godine videti na domaćim i međunarodnim sajmovima.

Naš tehnički tim je kvalifikovan za instalaciju mašina koje uvozimo, za svaki vid servisiranja, kao i za pružanje usluga obuke novim kupcima.

Naši zaposleni su uvek na raspolaganju za pružanje informacija ili pomoći oko izbora najoptimalnijih naših proizvoda i uvozne opreme za Vaše potrebe.

Naš uspeh leži u porodičnoj tradiciji, vrednom i timskom radu, poštovanju klijenata i ulaganjima u dalje usavršavanje.

Naši kupci iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Mađarske, Bugarske su naša najbolja preporuka.

MEGA PLAST MPT DOO, Mitropolita Stratimirovića 152, Sremski Karlovci
Pohvalite
Bio / Bila sam ovde
Prijavite grešku!
Pošaljite poruku