ETNO KUĆA MALI BODROG

Adresa: Oslobođenja 32, Bački Monoštor, Sombor
Sombor Telefon: 025/807-163, 063/725-20-56
4/ 5stars

POSEDUJEMO NOVOOTVORENU SALU ZA SVE VRSTE PROSLAVA KOJA MOŽE PRIMITI 20 MESTA U ZIMSKOM PERIODU I 50 MESTA TOKOM LETNJEG PERIODA!!!!

 

Etno kuća Mali Bodrog, Bački Monoštor, Sombor

Svakom putniku želim da nađe put do vrata etno kuće Mali Bodrog i dragom nam gostu da kroči u dvorište koje je sada obogaćeno još lepšim letnjikovcem koji je pokriveno novom trskom i isprepleteno ladoležom pokraj koga je lep park i cvetno brdo čiji miris opija sva naša čula.

Cvrkut vrabaca i kukurikanje petlova Vas budi ujutro, a pesma crčaka uspavljuje svakog gosta koji prenoći u ovim prijatnim sobama.

Etno kuća Mali Bodrog nudi mogućnost kampovanja, kao i mogućnost noćenja za 3 osobe.

Takođe Vas pozivamo da uz toplinu vatre nad kojim se krčka riblji ili neki drugi papirkaš uživate u ukusima jela naših kuvara i prijatnom muzikom koja izvire iz tamburica naših veštih monoštorskih tamburaša koji svojom pesmom dodiruju svako srce i dušu.

Probajte naše domaće specijalitete, dobru medenu rakiju i monoštorska vina uz pikantne ukuse kulena i kobasica, a nađe se tu i pokoja pogačica sa čvarcima i kiflice izvajane veštim rukama domaćina.

Želim da se svaki gost oseća kao kod svoje kuće.

Srdačno vas pozivam da i dalje gostujete u ovoj šokačkoj kući i da svojim prisustvom doživite stare običaje i osetite dah prirode koji zrači iz svakog kutka kuće.

Dobrodošli !