• Početna
 • O Srbiji
 • Okruzi
 • Info kutak
 • Magazin
 • Reference
 • Kontakt

 • Član 10 godina

  AGRAR PETROVIĆ

  Poljoprivredne apoteke Šabac

  Adresa: Braće Petrović 144, Jevremovac
  Whatsapp: 069/385-0032
  Facebook
  KORISNE INFORMACIJE
  Vršenje usluga na teritoriji cele Srbije Vršenje usluga na teritoriji cele Srbije
  Slanje poštom / kurirskom službom Slanje poštom / kurirskom službom
  Dostava Dostava
  Izlazak na teren Izlazak na teren
  Poslujemo od: 12.1999.
  Udaljenost od centra Šapca: 4100 m
  VRSTE PLAĆANJA
  Kartice
  Čekovi
  Putem administrativne zabrane / rate

  Preduzeće Agrar-Petrović je osnovano u decembru 1999. godine i od svog početka se bavi trgovinom i uslugama u oblasti agrara. Za više od deset godina poslovanja, stekli smo veliki broj poslovnih partnera u zemlji i inostranstvu, time postigli značajan razvojni put i zauzeli prepoznatljivo mesto na tržištu poljoprivrednih proizvoda. Centrala naše kompanije se nalazi na teritoriji opštine Šabac (3 km od grada prema planini Cer) u naselju Jevremovac.

  U vlasništvu firme nalazi se preko 800 kvadrata magacinskog i prodajnog prostora, 5 maloprodajnih objekata, upravna zgrada i adekvatna teretna vozila za prevoz roba od 500 kg do 25 000 kg.

  U ovom trenutku preduzeće zapošljava 22 radnika i kadrovski pokriva zahteve poslovanja. Osnovna delatnost preduzeća je trgovina na veliko i malo, kao i pružanje stručnih saveta iz oblasti zaštite bilja i ishrane životinja, preko svojih stručnih savetnika.

  Kroz veleprodaju i maloprodaju, kao prepoznatljivom obliku trgovine, naša firma je postala jedan od lidera u regionu, a svojim zastupništvom velikih proizvođača stočne hrane iz inostranstva postigli smo prisutnost i na teritoriji cele Srbije.

  Naš prodajni asortiman obuhvata preko 6000 različitih artikala i preko 50 poznatih proizvođačkih brendova. U našem prodajnom asortimanu posebno mesto zauzima generalno zastupništvo velikih proizvođača stočne hrane iz Nemačke, tj. prodaja i distribucija njihovih proizvoda na teritoriji Srbije i regionalnih zemalja.

  Kroz stalno prisustvo na terenu preko svojih menadžera, pružamo partnersku saradnju svojim kupcima davanjem stručne i logističke podrške putem ogranizovanja prezentacija, stručnih seminara, vršenja ogleda i izlaganjem na svim značajnijim sajmovima i izložbama.

  U okviru maloprodajne delatnosti, imamo pet trgovinskih radnji koje se nalaze na teritorijama opština Šabac, Loznica i Obrenovac. Svojim maloprodajnim asortimanom smo obezbedili sve što je potrebno svakom poljoprivrednom domaćinstvu, i politikom povoljnih cena i uslova plaćanja, naše preduzeće proteklih godina beleži odlične rezultate u poslovanju.

  Takođe, kao poseban vid pružanja usluga u okviru firme bavimo se organizovanim transportom roba u zemlji. Organizovanim i napornim radom AGRAR-PETROVIĆ D.O.O. pokušava da postane značajan i pouzdan partner na agrarnom tržištu.

  FOTO
  Pohvalite
  Bio / Bila sam ovde
  Prijavite grešku!
  Pošaljite poruku
  RADNO VREME
  Ponedeljak 07:00 - 19:00
  Utorak 07:00 - 19:00
  Sreda 07:00 - 19:00
  Četvrtak 07:00 - 19:00
  Petak 07:00 - 19:00
  Subota 07:00 - 19:00
  Nedelja Ne radimo