FLOWER DECORATION CENTRE

Adresa: Vojvode Mišića 3, Šabac
Šabac Telefon: 064/8297-217
Telefon: 064/8297-238
Web: www.cvecaraflower.co.rs
4/ 5stars

Flower Decoration Centre, Šabac

Kao i većini, ljubav prema cveću i korišćenju cveća kao element za dekoraciju, potiče iz ranog detinjstva. Ta ljubav sa godinama je samo jačala a strast korišćenja cveća i kombinovanja sa prirodnim materijalima, kao i oplemenjivanje prostora je postajala sve jača.

Početkom 2003 godine Flower Decoration Cetre, počinje svoj rad u Beogradu ali iz porodičnih razloga nakon dve godine se seli u Šabac gde nastavlja sa istim entuzijazmom kao i na početku.

Naravno, to nije teško ako se za uzor i kao nepresušni izvor inspiracije ima najbolji evropski cvetni dizajner Djordje Varda.

Vizija Flower Decoration Centre je da cveće nikako ne sme biti samo biljka koja se poklanja u znak pažnje kao buket ili u nekom jednostavnom, skromnom obliku.

Cveće, kao jedan od najlepših poklona prirode mora pokazati naše osećaje, raspoloženje, a osobi kojoj ga poklanjamo, jasno staviti do znanja da to nije puki gest pažnje ili kurtoazije.

Takođe, prostori u kojima se odigravaju neki od najznačajnijih trenutaka u životu neizostavno moraju biti prijatni, vedri i oplemenjeni cvetnim i voćnim aranžmanima.

Nešto se čoveku dogadja samo jednom u životu, zar propustiti priliku da bude jedinstveno u svakom pogledu?!

Stoga Vam nudimo pregršt ideja, spremni smo na saradnju da zajednički dodjemo do rešenja koje će zadovoljiti Vaše želje i potrebe kao i naše standarde koji svakog dana postaju sve viši.

Vrata Flower Decoration Centre su vam uvek otvorena.