AUTO OTPAD I SERVIS STEPIĆ

Adresa: Kralja Petra I 80, Pocerski Pričinović
Šabac Telefon: 015/391-242
Web: www.stepicautootpadservis.rs
4/ 5stars

Auto servis Stepić - Kralja Petra I 80, Šabac, posluje od 1997. godine i bavi se servisom vozila marki Opel i Ford. Servis poseduje najnovije autodijagnostičke uređaje, kao i originalne alate za rad.

Auto servis Stepić poseduje izuzetno stručan kadar usavršen za primenu novih metoda rada na najnovijim modelima vozila Opel i Ford proizvođača. Servis pruža svojim klijentima garanciju na rad i ugrađene delove.

U rekordno kratkom roku rešava se problem nedostajućih delova i servis za vaše vozilo, kao i limarske i lakirerske usluge na havarisanim automobilima po sistemu ključ u ruke. Servis na vašem vozilu možete zakazati putem telefona: 015 / 39 12 42 ili na stranici servis.

Auto servis Stepić - Polovni delovi

Pod firmom Auto servisa Stepić od njenog osnivanja 1997. godine, posluje i Auto-otpad, odnosno prodaja polovnih delova za sve tipove vozila Opel i Ford proizvođača.

Stalni uvoz polovnih automobila za delove iz Italije - svakih 7 dana. Otkup havarisanih i oštećenih vozila za delove po najpovoljnijim cenama. Mogućnost prodaje i ugradnje polovnih delova na licu mesta, kao i isporuka polovnih delova po porudžbini. Auto servis Stepić poseduje vlastitu šlep službu i pruža besplatnu uslugu prevoza (šlepovanja) do servisa, svim svojim korisnicima.

 

Povratak na: Auto servisi Šabac