TITAN DOO

Građevinske firme i usluge Požega

Adresa: Kralja Aleksandra 12, Požega
KORISNE INFORMACIJE
Vršenje usluga na teritoriji cele Srbije Vršenje usluga na teritoriji cele Srbije
Izlazak na teren Izlazak na teren

Kao porodična firma sa 20-togodišnjim iskustvom i tradicijom, Titan D.O.O. već godinama unazad uspešno posluje sa klijentima kako iz naše zemlje tako i iz inostranstva.

U svom poslovanju, naši vodeći principi su pažnja, posvećenost, integritet, strast prema našoj delatnosti i poslovanju i iznad svega "win-win" pristup kako za nas tako i za naše klijente.

Naše stručno i iskusno osoblje uvek stavlja klijenta na prvo mesto i poklanja im svoju nepodeljenu pažnju u apsolutno svakom aspektu saradnje.

Posvećeni smo tome da saslušamo i u najvećoj mogućoj meri ispunimo sve specijalne želje i potrebe klijenata i time im uzvratimo ukazano poverenje.
Posebno ističemo da klijenti od nas mogu uvek očekivati brzu i besprekornu uslugu, nezavisno od toga da li njihova porudžbina sadrži i samo jedan artikal, ili se pak radi o projektu velikog obima.

Ne postoji granica artikala koje možete naručiti u okviru jedne narudžbenice.

Posle 20 godina poslovanja, možemo sa sigurnošću reći da osnova našeg uspeha leži u kombinaciji iskustva, kvaliteta i poštovanja ugovorenih rokova.

Titan D.O.O. je porodično preduzeće koje je počelo sa radom 1999. godine u Požegi, sa proizvodnim pogonom u Dražinovićima na oko 15km udaljenosti od Požege ka Divčibarama.

Naš glavni proizvodni program uključuje izradu rešetkastih gazišta i perforiranih limova, ali dostupni smo i za brojne druge vrste proizvoda koji se dobijaju postupcima deformacije i hladnog oblikovanja u dogovoru sa kupcima.

Naše preduzeće poseduje svu potrebnu opremu i stručnost da na najbolji način odgovori svim zahtevima naših klijenata, što se odražava u tome da godinama imamo kontinuiranu saradnju na obostrano zadovoljstvo sa mnogim kupcima u našoj zemlji ali i inostranstvu.

 

TITAN DOO, Kralja Aleksandra 12, Požega
Pohvalite
Bio / Bila sam ovde
Prijavite grešku!
Pošaljite poruku