RESTORAN SA PRENOĆIŠTEM ELLITE

Adresa: Bratstva i jedinstva 18, Požarevac
Požarevac Telefon: 012/222-229, 064/160-8380
Web: www.restoranellite.com
4/ 5stars

U prijatnom ekskluzivnom prostoru restorana Ellite u Požarevcu, možete uživati u vrhunskoj kuhinji, odličnoj kafi kao i vinima ražličitog geografskog porekla. Opremljen sa stilom, zadovoljiće i ukus najzahtevnijih. Savršen spoj enterijera, hrane i usluge, ne dovodi u pitanje rejting restorana.

Opremljen luksuzno i savremeno, prilagođen stilu modernog čoveka, uz vrhunska jela i bogat asortiman pića, svakodnevno Vam je na usluzi. Predusretljivost našeg tima, profesionalni kuvari i kvalitetna hrana uvek su razlog Vaših ponovnih poseta.

Ukoliko želite da svoje poslovne partnere ugostite na pravi domaćinski način, a da ste sigurni u kvalitet i komfor samog sastanka, restoran Ellite je prava preporuka za Vas. Ne zaboravite važne datume, slavite ih i radujte se. Bićemo Vam od pomoći da Vaše najdraže obradujete ukusnom i drugačijom hranom, čašom vina i prijatnom atmosferom.

Kapacitet restorana je 40 mesta, a letnje bašte 24 mesta. Ne organizujemo proslave i svečanosti. Restoran je otvorenog tipa. Uvek ste dobrodošli i možete računati da ćete biti usluženi na najvišem nivou. Brinući o svakom detalju, trudimo se da ostavimo utisak poslovnosti,, dobrih manira i kvalitetna, ukusne i iznad svega zdravo pripremljene hrane.

U Ulici Bratstva i jedinstva 18. u Požarevcu, restoran Ellite Vam želi ugodan i nesvakidašnji osećaj.

Zadovoljstvo nam je da Vam pružimo više!

 

Povratak na: Restorani Požarevac