VENETIAN FASHION

Adresa: Dragino Sokače 1, Bubušinac, Požarevac
Požarevac Telefon: 012/710-08-65
Telefon: 069/508-03-00
Email: office@venetianfashion.com
Web: www.venetianfashion.com
4/ 5stars

Zanatska radnja VENETIAN FASHION se od 2000. godine bavi proizvodnjom i ugradnjom komponenti za zaštitu od sunca pogodnih za funkcionalno i estetsko opremanje poslovnih i stambenih objekata.

Na početku se rad bazirao na poizvodnji i ugradnji venecijanera, a danas proizvodni program obuhvata i zavese (zebra, mini zebra, trakaste, rolo), roletne, komarnike, tende, rolo vrata.

Naša osnovna vodilja u poslovanju je kvalitetan proizvod i profesionalan odnos prema radu i klijentima, što za rezultat ima uspešnu saradnju kako sa pojedincima tako i sa velikim brojem institucija i kompanija.

Velika paleta proizvoda, moderan dizajn visoko kvalitetnih materijala pretežno porekla iz EU i specifična konstrukcijska rešenja omogućavaju da brzo i lako izađemo u susret posebnim zahtevima kupca i dodjemo do odgovarajućeg rešenja za svaki prostor.

Novo u ponudi naših usluga je lasersko graviranje i sečenje.

Radna površina lasera je 3000x1500mm, što pruža mogućnost rada na velikim objektima, a laserom se tretiraju platno, klirit, drvo, koža, staklo I drugi materijali osim metala.Tagovi:

Venecijaneri, roletne, tende, komarnici, rolo, zebra zavese, mini, noć i dan, suntrip, proizvodnja, ugradnja, graviranje i laser, montaža.