DAMA SERVICE PLUS D.O.O.

Adresa: Dositeja Obradovića 2, Pančevo
Pančevo Telefon: 013/355-477
Telefon: 013/302-821
Email: office@dama-serviceplus.rs
Web: www.dama-serviceplus.rs
4/ 5stars

REDAC je italijanski brend koji je u vlasništvu vodeće evropske firme u oblasti reciklaže tonera za štampače DAMA SERVICE S.R.L. Marostica ( Vicenza) Italy, čiji je franšizer i zastupnik za Srbiju i Crnu Goru DAMA SERVICE PLUS D.O.O. Pančevo.

Redac brendirani toneri su reciklirani ( obnovljeni ) toneri vrhunskog kvaliteta, sa punom garancijom na kvalitet i količinu štampe koja je indentična originalnim tonerima.

REDAC toneri korisnicima donose značajnu uštedu pri štampanju, a ponovnim korištenjem ispražnjenih toner kaseta aktivno učestvuju u zaštiti životne okoline.

Zahvaljujući stručnom i efikasnom timu, koji je visoko kvalifikovan, u mogućnosti smo da upotpunosti odgovorimo svim zahtevima tržišta.

Ističemo veliko umeće naših servisera u reciklaži COLOR LASERA.

Pored usluge reciklaze ( obnavljanja ) praznih toner kaseta za laserske štampače i fotokopire, DAMA SERVICE PLUS pruža kvalitetne usluge servisiranja svih vrsta fotokopir mašina i laserskih štampača kao i njihovo redovno održavanje.

Velika vaznost se posvećuje kvalitetu proizvoda i pružanju tehničke pomoći klijentima i partnerima, kao i očuvanju životne sredine.

S toga apelujemo na svest građana da ne bacaju prazne toner kasete (koje inače sadrže toksične materije), već da ih odlažu u specijalne kontejnere namenjene isključivo za odlaganje ovakvog otpada koji se nalaze u prostorijama DAMA SERVICE PLUS D.O.O.

Ili da se odluče za reciklažu prazne toner kasete, i da na taj način, uštede novac, dobiju kvalitetnu štampu i poštanu zadovoljni korisnici DAMA SERVICE D.O.O.