BEAUTY SALON SAN

Kozmetički saloni Pančevo

Adresa: Stevice Jovanovića 5, Pančevo
Telefon: 063/788-55-28
Viber: 063/788-55-28
Whatsapp: 063/788-55-28
Facebook Instagram
KORISNE INFORMACIJE
Moguć pristup kolicima Moguć pristup kolicima
Parking Parking
Wifi WiFi
Poslujemo od: 2022.

Dobrodošli u vaš novi kozmetički salon!

Beauty salon San je novi salon u našem gradu ali je terapeut-kozmetičar sa dugogodišnjim iskustvom u svetu lepote I zdravlja.

Potrudili smo se da pri odabiru usluga koje ćemo imati u ponudi budu tretmani koji obuhvataju neinvazivne metode, koje su potpuno bezbedne i omogućavaju individualan pristup svakom našem klijentu u cilju postizanja što boljih rezultata.

Jedan od takvih tretmana je SPM tretman tela i lica, jedinstven na našem tržištu.

SPM tretman tela

Kozmetičko- estetska primena, podrazumeva primenu aparata u cilju prevencije pojave celulita, otklanjanja postojećeg celulita-mekog, kompaktnog ili edematoznog, podizanje tonusa vezivnog tkiva, čime se odlaže upotreba agresinih kozmetičkih sredstava i tretmana. Poboljšanje venske cirkulacije, naročito kod osoba sa proširenim venama i kapilarima.Poboljšavanje i ublažavanje hipostatskih edema na nogama, kao posledice akutnih i hroničnih bubrežnih oboljenja, kardiomiopatije, hronične venske insuficijencije, terapije hormonima, limfedema, reumatoidnih bolesti, dugotrajnog sedenja i stajanja. Oslabljena imunološka odbrana organizma, kao posledica neadekvatnog načina života, ali i kod hroničnih bolesti. Postoperativno, kod žena nakon operacija dojki, kada usled otklanjanja limfih čvorova dolazi do otežanog vraćanja limfe u krvotok. Detoksikacija, ubrzavanjem metaboličkih procesa u organizmu, tj pravilnom i pojačanom razmenom materija.

SPM tretman lica

Spm tretman lica je jedna od naučinkovitijih neinvazivnih antiaging metoda. Dejstvom vakuma podstiče se limfna drenaža I eliminacija viška nagomilane tečnosti u organizmu, kao I toksina I svih štetnih produkata metabolizma.
SPM tretman lica podsice neokolagenezu, cirkulaciju I podiže tonus vezivnog tkiva i iz ovog razloga se smatrata odlicnim izborom u oblasti antiaging medicine. Bitno utiče na kožu lica, vrata I dekoltea popravljajući teksturu kože, dubinski čisti pore, znatno ublažava izgled bora, kao I opuštene kože na obrazima, mandibularnoj regiji I vratu. Efekat je vidljiv odmah nakon prvog tretmana, a preporučljiv broj tretmana je individualan i zavisi od zahteva klijenata.

Mezoterapija lica

Jedan od tretmana, koji nudimo je mezoparacija bez igle I radiotalasni lifting lica . Svrha tretmana je da se u mezodermalni sloj koze aplikuju kokteli vitamina i aktivnih supstanci, kako bi se koza nahranila neophodnim elementima. U zavisnosti od starnosne godine klijenta, mezokoktel može sadržati hijaluronsku kiselinu, vitamine, minerale, oligoelemente, aminokiseline, kolagen , kao i supstance koje poboljšavaju cirkulaciju i distribuciju aktivnih sastojaka, pa na taj način dobijamo glatku, elastičnu , svetlu, mladalački zategnutu kožu. Mezoterapijom se mogu tretirati različiti problemi na kozi lica i tela, a obzirom da se radi o nehiruskoj proceduri starosna granica nije jasno definisana, pa se već izmedju 25-30 godina može obaviti prvi tretman. Tretmani se obavljaju u serijama i određenom vremenskom intervalu, a sve po protokolu, koji će odrediti Vas kozmetičar.

Mikrodermoabrazija lica

Dijamantska mikrodermoabrazija je mehaničko skidanje površinskih, izumrlih slojeva kože uz pomoć sonde sa dijamantskom glavom i vakumom koji ujedino vrši i vakum masažu, što doprinosi boljem čišćenju lica, ali i poboljšavanju cirkulacije i limfne drenaže.
Na taj način se podstiče rast novih ćelija kože u bazalnom sloju. Kod masnih koža ne dolazi do redovnog ljušćenja starih ćelija, što stvara sklonost ka aknama. S toga se ovaj tretman preporučuje i mladim i zrelim kožama. Stanje kože je vidljivo već nakon prvog tretmana - koža postaje rumena i glatka, ten se ujednačava. Za optimalan efekat treba sprovesti 4-6 tretmana, jednom u 7 dana. Posle tretmana je povećana osetljivost kože na Sunčeve zrake, i zbog toga se ne treba sunčati min 24 h posle tretmana. Sama procedura ne traje duže od 30 min. i osim na licu možemo je primeniti i na rukama, šakama i dekolteu. Takođe dijamantska mikrodermoabrazija je idealan tretman pre tretmana mezoterapije jer uklanja sloj mrtvih ćelija koje su najveća prepreka prodoru korisnih materija kroz kožu.

Naš kutak za uživanje i ulepšavanje je sakriven od očiju javnosti na odličnoj lokaciji sa obezbeđenim parking mestom, gde ćete u prijatnom ambijentu u razgovoru sa našim terapeutom uz čaj ili kafu doći do brzog i uspešnog dogovora oko tretmana koji je namenjen baš vama i vašem problemu.

Dođite i proverite žašto su nam klijenti tako srećni i zadovoljni kad god nas posete.

 

 

BEAUTY SALON SAN, Stevice Jovanovića 5, Pančevo
Pohvalite
Bio / Bila sam ovde
Prijavite grešku!
Pošaljite poruku
RADNO VREME
Ponedeljak 10:00 - 20:00
Utorak 10:00 - 20:00
Sreda 10:00 - 20:00
Četvrtak 10:00 - 20:00
Petak 10:00 - 20:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo