FEPLO DOO

Adresa: Preljina bb, Čačak
Novi Sad Telefon: 032/381-040
Telefon: 064/149-03-04
Email: info@feplo.rs
Web: www.feplo.rs
4/ 5stars

Bavimo se proizvodnjom vodootpornih EKO ploča. Vodootporne EKO ploče koje se proizvode u fabrici "Feplo" su 100% ekološki proizvod jer se u postupku proizvodnje ne koriste nikakvi lepkovi, a 90% sastava čini reciklirani tetrapak, dok se u malom procentu dodaje otpadna plastika.

Ploče koje proizvodimo u našoj fabrici su vodootporne, za razliku od drugih pločastih materijala koji se trenutno koriste u građevinarstvu, poput OSB tabli.

Uz to, postupak izrade je potpuno ekološki jer se ne koriste nikakvi lepkovi, a kao sirovina se upotrebljava otpadni tetrapak, koji je do sada završavao na deponijama.

Mašine za proizvodnju ovih ploča konstruisali su inženjeri kompanije "Feplo" i ovakav proces proizvodnje je jedinstven u Srbiji i ovom delu Evrope.

Izvršeni atesti u Institutu IMS na fizička oštećenja i vodootpornost pokazali su da ovi proizvodi ispunjavaju zahteve i standarde zahtevane u građevini.

Otvaranjem našeg pogona napravili smo korak napred ka ekološkim standardima. Ekološke vodootporne ploče su originalni domaći proizvod.

U njihovu proizvodnju je uloženo pola miliona EUR i zaposleno je 24 radnika.

Posedujemo kapacitete da zadovoljimo potrebe kako domaćeg, tako i inostranog tržišta.

Vršimo i samostalnu distribuciju naših proizvoda.

Naš proizvod je cenovno konkurentan na tržištu.

Osim plasmana na domaće tržište, posedujemo i izvozni potencijal.

U nastupajućem vremenu želja nam je da kvalitet naših usluga podignemo na najveći mogući nivo i postanemo prepoznatljivi u okruženju, sa verom da će nam sadašnji i budući korisnici naših usluga pomoći u tome.


Radno vreme:

ponedeljak - subota: 08-16h