• Početna
 • O Srbiji
 • Okruzi
 • Info kutak
 • Magazin
 • Reference
 • Kontakt

 • Član 10 godina

  SPECIJALNA OFTALMOLOŠKA BOLNICA ELIKSIR

  Specijalističke ordinacije Novi Sad

  Adresa: Marodićeva 12, Novi Sad
  Facebook Instagram Twitter Youtube
  Poslujemo od: 1993.
  Udaljenost od centra Novog Sada: 1400 m  Sve za bolji vid

  Pregledi se zakazuju!

  Sve neophodne informacije o pregledu, mogu se  dobiti pozivom na telefonski broj ( 021) 444-716, 445-946  i  065 444 71 66.

  Specijalna oftalmološka bolnica “Eliksir”, koja raspolaže savremeno opremljenom dijagnostičkom linijom  i u kojoj pored naših lekara preglede obavljaju i  gostujući ruski oftalmohirurzi iz Kaluge, smestena je u N. Sadu, ul. Marodiceva 12. ( iza Betanije)

  **************************************

  SPECIJALNA OFTALMOLOŠKA BOLNICA ELIKSIR Specijalna oftalmološka bolnica Eliksir u Novom Sadu (Marodićeva 12) radi u okviru srpsko-ruskog preduzeća Eliksir-Kaluga d.o.o. Novi Sad od 1993. god. Bolnica je opremljena najsavremenijom opremom za dijagnostiku i lečenje oka dece i odraslih. Poznata je po dugogodišnjoj stručnoj i poslovnoj saradnji sa čuvenom ruskom Očnom klinikom Fjodorov u Kalugi - Državnom ustanovom Međusektorskog naučno-tehničkog kompleksa Mikrohirurgija oka Fjodorov Ministarstva zdravlja Ruske federacije.

  U Specijalnoj oftalmološkoj bolnici Eliksir stalno gostuju najpoznatiji ruski oftalmohirurzi sa Očne klinike Fjodorov, koji kao konsultanti, pored naših oftalmologa, obavljaju konsultativne preglede pacijenata. Zahvaljujući toj saradnji razvijen je i Program bolnice Eliksir - U Kalugu po bolji vid posvećen operativnom i specifičnom konzervativnom lečenju očnih oboljenja po metodama akademika Fjodorova, oftalmohirurga svetskog glasa. Bolnica Eliksir svakog meseca organizuje putovanje pacijenata u Rusiju na lečenje i operacije oka u okviru Programa U Kalugu po bolji vid.

  Svi pacijenti obuhvaćeni ovim Programom imaju besplatne kontrolne preglede u Bolnici Eliksir uz konsultaciju gostujućeg ruskog oftalmohirurga, tri meseca nakon operacije i specijalne popuste u okviru produženog lečenja u Novom Sadu.

  Tokom dugogodišnje saradnje sa Očnom klinikom Fjodorov u Kalugi (Rusija) urađeno je preko 16 hiljada složenih operacija na oku i drugih medicinskih usluga pacijentima koji su tamo otputovali u organizaciji bolnice Eliksir, dok je u Novom Sadu, u ovoj bolnici, urađeno preko 100 hiljada konsultativnih pregleda a od toga je polovina bila u okviru humanitarnih programa.

  Specijalna oftalmološka bolnica Eliksir poznata je i po stalnim humanitarnim akcijama koje su namenjene bebama, trudnicama, deci slepih i slabovidih, penzionerima, obolelima od dijabetesa.

  Specijalna oftalmološka bolnica Eliksir ima modernu dijagnostičku opremu i vrhunski medicinski tim koji pruža svoje usluge pacijentima iz Srbije, Crne Gore i bivših jugoslovenskih republika. Sve se to odvija u osam izuzetno dobro opremljenih specijalističkih kabineta:

  - KABINET ZA DIJAGNOSTIKU
  - KABINET ZA SPECIJALISTIČKE OFTALMOLOŠKE PREGLEDE
  - KABINET ZA KONTAKTNA SOČIVA
  - KABINET ZA ARGON LASER
  - KABINET ZA VIDNO POLJE
  - KABINET ZA ENERGETSKE STIMULACIJE
  - KABINET ZA AKUPUNKTURU
  - KABINET ZA VLOK

   

   
   
  FOTO
  VIDEO
  Pohvalite
  Bio / Bila sam ovde
  Prijavite grešku!
  Pošaljite poruku
  RADNO VREME
  Ponedeljak 08:00 - 15:00
  Utorak 08:00 - 15:00
  Sreda 08:00 - 15:00
  Četvrtak 08:00 - 15:00
  Petak 08:00 - 15:00
  Subota 08:00 - 13:00
  Nedelja Ne radimo