SERVIS STOMATOLOŠKE I MEDICINSKE OPREME

Adresa: Zdravka Čelara 100, Futog, Novi Sad
Novi Sad Telefon: 021/895-695
Telefon: 064/117-10-02
Fax: 021/895-695
Email: eliksdental@mts.rs
4/ 5stars

Servisom stomatološke opreme se bavim od 1998. godine, a svoju firmu Eliks dental sam osnovao 2004. godine sa sedištem u Futogu.

Od tada pa do danas se bavimo servisom i prodajom stomatološke opreme i proizvodnjom rezervnih delova za stomatološke aparate (kompletan Jugodentov proizvodni program rezervnih delova).

Održavamo kompletnu opremu u stomatološkim službama u više domova zdravlja kao i sa mnogim privatnim stomatološkim ordinacijama u Srbiji i Republici Srpskoj.

Takođe smo i sertifikovani servis Kavo i Adec opreme.

Proizvodimo veliki broj rezervnih delova za stomatološke mašine (creva za instrumente, el. magnetne ventile, vajhe pumpe, nove tapacirunge za jugodentove stolice...).

Nudimo vam kompletan sevis stomatoloških nasadnih instrumenata i mikromotora kao i generalni remont vašeg stomatološkog radnog mesta.

U nekoliko proteklih godina smo radili više desetina generalnih remonta stomatoloških aparata za domove zdravlja i privatne stomatološke ordinacije koji su se pokazali kao dobro rešenje, jer su se neki klijenti odučili da nakon prvog urađenog remonta urade još jedan ili više remonta.

Ukoliko se odlučite da uradite generalni remont vaših stomatoloških aparata ili vam je potreban servis ostale stomatološke opreme, nadam se da ćete za taj posao izabrati našu firmu zbog našeg dugogodšnjeg iskustva i mnogih zadovoljnih klijenata.