ROYAL BALM PRIRODNA KOZMETIKA

Adresa: Zlatiborska 18, Mali mokri lug, Beograd
Novi Sad Telefon: 064/12-14-034
Email: info@royalbalm.com
Web: www.royalbalm.rs
4/ 5stars

Kompanija Royal Balm – Prirodna kozmetika se rodila 2013. godine, u jeku buđenja svesti o štetnosti sastojaka u industrijskim kozmetičkim proizvodima.

Iako smo mnogo godina ranije počeli da izučavamo i koristimo lekovite biljke, to je bio trenutak kada svo to znanje i fasciniranost veličanstvenim biljem više nismo ni mogli niti želeli da zadržimo za sebe.

Želeći najbolje za našu porodicu, prirodna kozmetika je u našim životima postala jednostavno “prirodni” i jedini prihvatljiv izbor.

Pošto smatramo da je posedovanje znanja bez njegove primene jednako neznanju, nismo nalazili izgovor da ne koristimo bezbedne i efikasne kozmetičke proizvode.

Zašto ne bismo imali sve kada nam je sve prirodom dato?

Naša priča

Royal Balm duboko veruje u važnost potpuno prirodnih, čistih proizvoda i blagodeti koje oni donose.

Zaista verujemo da zdravlje i blagostanje dolaze iz zdravog okruženja.

Stoga smo iz ljubavi prema prirodi, ljudima i nama samima rešili da uplovimo u divan svet prirodne kozmetike lišene toksina, štetnih i sintetičkih sastojaka.

Vođeni ličnim etičkim principima i inspirisani tradicijom naših predaka, počeli smo da gajimo autohtone biljke sa našeg podneblja na porodičnom imanju na čudesnom Rtnju.

Verujući da je priroda svakom podneblju i ljudima koji ga nastanjuju darovala sve što nam je potrebno, naši su proizvodi raskošna kreacija satkana od smilja, žalfije, gaveza, nevena, hajdučke trave, ruzmarina, magnolije, ulja badema, oraha, suncokreta, bundeve i mnogih drugih prirodnih sastojaka sa balkanskog područja.

Naša misija

Naš cilj je da pomognemo što većem broju ljudi da “čitaju” sastav kozmetičkih proizvoda i da odluče šta je najbolje za njih.

Kozmetička industrija se služi raznim trikovima kojima bi da privuče pažnju i fascinira potencijalne kupce pa je tako neretko za čitanje sastava jedne kreme potrebno ne samo vrsno poznavanje hemije nego i dosta vremena.

Želimo da predočimo ljudima da nije najbolja krema ona koja ima gomilu sastojaka već da je mnogo važnije koji su sastojci kombinovani i u kojim količinama.

Zbog toga je naša kozmetika rezultat intenzivnog proučavanja, ljubavi i precizosti. Smatramo da je moć prirode u jednostavnosti pa naši proizvodi sadrže malo sastojaka.

Tajna je u njihovom kombinovanju i vrhunskom kvalitetu koji je oduvek bio i uvek će ostati na prvom mestu. Došlo je vreme da kozmetika postane kozm-etika!

Royal Balm nastoji da stvara najčistije moguće proizvode i promoviše zdrav način života.

Veoma smo zahvalni što se naša posvećenost stvaranju jednog boljeg sveta može pretočiti u moćne i efikasne proizvode kao što su krema protiv bora ili serum za lice.

Obećavamo vam da nikada nećete morati da birate između bezbednih sastojaka i zdrave, predivne kože.

Naši sastojci

Svaki naš proizvod je osmišljen sa pažnjom i ljubavlju i odgovara određenom tipu kože ili efektu koji želite da postignete, pa tako naša krema za masnu kožu kao glavne sastojke sadrži lešnikovo ulje, kleku i žalfiju, dok krema za suvu kožu sadrži hidrirajuće suncokretovo ulje.

U našim proizvodima nikada nećete naći veštačke boje, konzervanse i mirise.

Kako do naših proizvoda

Royal Balm proizvode možete naručiti online klikom na korpu koja se nalazi ispod svakog proizvoda.

Proizvode pravimo u malim količinama, poštujući prirodne procese, i upravo zbog toga možemo da garantujemo njihovu svežinu i kvalitet.

 

Povratak na: Kozmetika Novi Sad