SPECIJALISTIČKA GINEKOLOŠKA ORDINACIJA TODOROVIĆ

Adresa: Bulevar Oslobođenja 48, Novi Sad
Novi Sad Telefon: 021/442-645
Telefon: 021/677-91-20, 677-91-21
Telefon: 063/542-407
4/ 5stars

Specijalistička ginekološka ordinacija Todorović, osnovana je 15. februara 1999. godine. Vlasnik ordinacije je Dr Goran Todorović, specijalista ginekologije i akušerstva. Magistrirao je i doktorirao iz oblasti ultrazvučne dijagnostike kao jedan od prvih ultrasoničara sa prostora bivše SFRJ. Usavršavanje iz oblasti ginekologije i akušerstva stekao je na klinikama u Sarajevu, Zagrebu i Dubrovniku.

Ordinacija se nalazi na Bulevaru Oslobođenja br. 48, u Novom Sadu, u neposrednoj blizini porodilišta, autobuske i železničke stanice. Opremljena je najsavremenijom opremom za dijagnostiku i lečenje.

U ordinaciji Todorović se obavlja kompletna dijagnostika iz oblasti ginekologije, ginekološke onkologije, perinatologije, rane dijagnostike genetskih anomalija ploda i juvenilne ginekologije.

Dijagnostika u ginekologiji i ginekološkoj onkologiji

Ultrazvučni pregledi obavljaju se na 4D ultrazvučnom aparatu VOLUSON 730 PRO:

* 3D ultrazvuk primenjuje se za dijagnostiku u ginekologiji i ginekološkoj onkologiji. Njegova značajna uloga je u otkrivanju anomalija materice, analizi morfologije tumora materice i jajnika. Kolor Doppler 3D ultrazvuk daje informacije o prokrvljenosti organa i tumora genitalnog trakta koje se koriste za procenu potencijalnog maligniteta otkrivenih promena.

* 4D ultrazvuk se primenjuje u perinatologiji odnosno za praćenje trudnoće. Primenom 4D ultrazvuka prati se razvoj ploda od ranog perioda implantacije, analiza morfologije u prvom tromesečju, razvijanje ploda u drugom tromesečju kao i razvoj i ponašanje fetusa u trećem tromesečju trudnoće. Zbog visoke rezolucije slike 4D ultrazvuk omogućava otkrivanje i analizu razvojnih anomalija ploda.

Više o 3D i 4D ultrazvučnim pregledima pročitajte na stranici Ultrazvučni pregledi, a sa saradnicima se upoznajte na stranici Stručni saradnici.

Ostale usluge:

* Rana dijagnostika karcinoma grlića materice
* PAPA bris
* Biopsija
* LOOP biopsija
* Konizacija

Uzimanje briseva:

* Vaginalni sekret
* Cervikalni bris
* Chlamydia (dijagnostika i lečenje)
* Microplasmae i Ureaolasmae (dijagnostika i lečenje)
* HPV (humani papiloma virusi – dijagnostika i lečenje)

Vakcinacija protiv onkogenih tipova HPV virusa:

* Dijagnostika i lečenje polno prenosivih bradavica (kondiloma)
* Manje ginekološke intervencije u anesteziji (abortusi, abrazije, polipektomije)
* CTG (karditokografija)
* Amniocenteza (uzimanje uzorka plodove vode za genetsko ispitavanje)
* Dijagnostika i lečenje steriliteta
* Ultrazvučno praćenje rasta i razvoja folikula (folikulometrija)
* Inseminacija
* UZ pregled dojke
* Kontracepcija (oralna kontracepcija i IUD – aplikacija spirale)
* Konsultacije

STRUČNI SARADNICI

Zajedno sa stručnim saradnicima, koji čine bitan deo tima specijalističke ginekološke ordinacije Todorović, u mogućnosti smo da zadovoljimo sve potrebe i udovoljimo zahtevima svih naših pacijenata. Najvažnije od svega, sa nama možete da razgovarate o svim problemima koji Vas muče, a zajedno ćemo pronaći način da Vas rasteretimo nepotrebne brige.

1. mr.sci.dr. Maša Todorović Veljić Specijalista iz ginekologije i akušerstva, redovno zaposlena na ginekološko-akušerskoj klinici u Novom Sadu

2. mr.sci.dr. Dragan Stajić Specijalista iz ginekologije i akušerstva, redovno zaposlen na ginekološko-akušerskoj klinici u Novom Sadu

3. dr. Tatjana Kozarčić Specijalista iz ginekologije i akušerstva, redovno zaposlena na ginekološko-akušerskoj klinici u Novom Sadu, sub specijalnost kolposkopija i rana detekcija preinvazivnih lezija donjeg genitalnog trakta.