PRESTIGE CERAMICS DOO NOVI SAD

Adresa: Doža Đerđa 19, Novi Sad
Novi Sad Telefon: 021/474-66-95
Email: office@prestigeceramics.rs
Web: www.marsaceramica.com
4/ 5stars

Firma Prestige Ceramics doo se nalazi u Novom Sadu u ulici Doža Đerđa 19.

Bavi se maloprodajom,veleprodajom i distribucijom keramičkih pločica, sanitarija, tuš kabina, baterija i ostalih propratnih materijala za uređenje enterijera u grupaciji firme Marsa Ceramica.

Prestige Ceramics je mnogo više od navedenog.

Tačnije, nudi Vam uslugu ''ključ u ruke'' sa kompletnim predlogom enterijera sa našim timom arhitekata, saradnja sa izvođačima radova i isporukom do Vaše adrese.

Zastupnici smo renomiranog italijanskog proizvođača Ragno, koji se izdvaja od drugih proizvođača keramičkih pločica po jasno definisanim i pouzdanim rešenjima za uređenje Vašeg doma sa namerom da Vas služe dugi niz godina, a opet konstantno rade na unapređenju unutrašnjeg dizajna idući u korak sa novim trendovima u proizvodnji.
 
U maloprodajnom objektu možete da vidite izložene najaktuelnije serije pločica Ragno, kao i druge španske proizvođače: Ape, Bestile, Cico Gres, Gomez.

Sanitarije, kabine i baterije su takođe deo ponude i  brendovi kao što su: Villeroy&Boch, Laufen, Vitra, Huppe, Novellini, Grohe, Kludi i još mnogih drugih.

Posetite nas i uverite se u kvalitet naše ponude gde će Vas dočekati uvek ljubazno i uslužno osoblje sa korisnim i stručnim savetima i informacijama za uređenje Vašeg doma.