KORDUN GRADNJA NS 021 DOO

Enterijer - uređenje Novi Sad

Adresa: Reljkovićeva 64, Novi Sad
Viber: 065/27-00-337
Whatsapp: 065/27-00-337
Facebook
KORISNE INFORMACIJE
Vršenje usluga na teritoriji cele Srbije Vršenje usluga na teritoriji cele Srbije
Izlazak na teren Izlazak na teren
Poslujemo od: 2019.
VRSTE PLAĆANJA
Kartice
Čekovi
Putem administrativne zabrane / rate

Dve decenije iskustva i predanog rada garantuju kvalitet. Ako vam je potrebna izgradnja stambenih ili nestambenih objekata u Novom Sadu, firma Kordun Gradnja NS 021 je idealan izbor za vas. Već 24 godine naša kompanija pruža svojim sugrađanima u Novom Sadu ali i drugim klijentima vrhunske građevinske usluge po sistemu KLJUČ U RUKE. Oslobodite se svakog stresa i brige oko vašeg projekta i prepustite sve nama. Građevinska firma Kordun Gradnja NS 021 pružiće vam vrhunski kvalitet usluga uz obavezno poštovanje dogovorenih rokova i veliku stručnost.

Iza nas je ne samo dugi niz godina - čak dve decenije uspešnog rada - koji garantuje iskustvo, stručnost i pouzdanost, već i veliki broj završenih projekata čime se ne može pohvaliti svaka firma u našoj delatnosti. Imamo savršenu istoriju zadovoljnih klijenata i saradnika iza nas, što je velika tačka ponosa naše građevinske firme Kordun Gradnja NS 021. Zahvaljujući visokom kvalitetu rada i ogromnom broju zadovoljnih klijenata koji nas uvek iznova biraju i vraćaju nam se, dobili smo najvišu ocenu da smo FIRMA OD POVERENJA.

Ako odlučite da nam poklonite vaše poverenje, pronađite nas u Novom Sadu da biste sebi zagarantovali najbolje građevinske usluge i solidno sazidane stambene i nestambene objekte koji će odoleti zubu vremena. Naravno da pored građevinskih usluga u Novom Sadu nudimo iste usluge i u okolini ovog grada i šire, zavisno od dogovora sa klijentom. Kontaktirajte nas i uveravamo vas da ćemo postići svaki dogovor na obostrano zadovoljstvo.

Delatnost naše firme Kordun Gradnja NS 021 obuhvata odličnu ponudu kompletnih građevinskih usluga vezanih za izgradnju stambenih i nestambenih objekata. Ako se odlučite na saradnju sa nama, obavićemo apsolutno sve potrebne radove da bismo osigurali da vaš građevinski projekat bude savršeno izveden u dogovorenom roku. To uključuje:

- Ocenu lokacijskih uslova
- Kotiranje terena
- Usluge geometra
- Kompletne građevinske radove

Sve poslove i brige vezane za izgradnju objekata možete prepustiti KORDUN GRADNJI. Budite uvereni da ćemo maksimalno ispoštovati svaki dogovor i ugovorene rokove. Dvadeset i četiri godine iskustva i uspešnog rada garantuju naš kvalitet. Kordun Gradnja NS 021 pružiće vam najbolje moguće građevinske usluge po sistemu KLJUČ U RUKE. Pouzdanost, kvalitet, poštovanje rokova i celokupan paket usluga oslobodiće vas svih briga i stresa i obezbediće vam garantovano kvalitetno odrađen projekat koji će odoleti zubu vremena.

KORDUN GRADNJA 021 NS poziva vas da nas posetite u Novom Sadu ako želite vrhunske građevinske usluge. Takođe nas možete pozvati na bilo koji od naših brojeva radi svakog dogovora i ako su vam potrebne dodatne informacije. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i vrhunskim standardima kvaliteta kojih se uvek pridržavamo, u stanju smo da našim klijentima i saradnicima ponudimo najbolje moguće građevinske usluge kao i sve radove koji ulaze u jedan uspešan građevinski projekat. Ocenićemo za vas lokacijske uslove, izvršiti kotiranje terena, pružiti kompletne geodetske usluge i naravno izvesti sve dogovorene građevinske radove u dogovorenom roku bez stresa i brige sa vaše strane i uz odličan odnos cene i kvaliteta.

Kordun Gradnja NS 021 tu je za vas već dve decenije, tako da možete biti uvereni u kvalitet naših radova ako odlučite da nam poklonite vaše poverenje.

KORDUN GRADNJA NS 021 DOO, Reljkovićeva 64, Novi Sad
Pohvalite
Bio / Bila sam ovde
Prijavite grešku!
Pošaljite poruku
RADNO VREME
Ponedeljak 07:00 - 15:00
Utorak 07:00 - 15:00
Sreda 07:00 - 15:00
Četvrtak 07:00 - 15:00
Petak 07:00 - 15:00
Subota 07:00 - 15:00
Nedelja Ne radimo