• Početna
 • O Srbiji
 • Okruzi
 • Info kutak
 • Magazin
 • Reference
 • Kontakt
 • PREVOZ I USLUGE TIĆA

  Autoprevoznici, selidbe Novi Sad

  Adresa: Proleterska 16, Kovilj, Novi Sad

  Autoprevoznik iz Novog Sada TIĆA pruža usluge auto prevoza i selidbe u Novom Sadu i širom Srbije. Selidbe su uvek stresan period za bilo koje domaćinstvo, a veliki deo toga svakako predstavlja pitanje prevoza stvari sa jedne lokacije na drugu. Neki ljudi se muče sa običnim autom kojim prevoze malo po malo sa jedne lokacije na drugu, ali mi smatramo da je najbolje rešenje obratiti se autoprevozniku koji čitav proces može obaviti na mnogo lakši i komforniji način.

  Autoprevoznik i firma za selidbe "PREVOZ I USLUGE TIĆA" bavi se upravo ovom vrstom usluga. Već dugi niz godina, Tića svojim sugrađanima u Novom Sadu, ali i širom Srbije, pruža usluge auto prevoza robe, tereta, nameštaja i drugih stvari kao i selidbi. Bilo da se selite na teritoriji Novog Sada, ili pak iz jednog grada u drugi, PREVOZ I USLUGE TIĆA vam stoji na raspolaganju za svaki dogovor da bismo sve obavili na najlakši način i bez stresa na obostrano zadovoljstvo.

  Firma za autoprevoz i selidbe Tića nalazi se u Novom Sadu, na adresi Proleterska 16, Kovilj, Novi Sad gde poslujemo već dugi niz godina i uvek smo tu da se nađemo našim klijentima kada smo im najpotrebniji. Odgovaramo na hitne slučajeve i izlazimo u susret u svakom pogledu - naš cilj je da vam pomognemo i olakšamo stres i napor selidbe ili prevoza vaših stvari.

  Naše usluge obuhvataju sledeće:

  - Selidba stambenih prostora u Novom Sadu i Srbiji
  - Selidba kancelarijskih prostora u Novom Sadu i Srbiji
  - Prevoz robe u Novom Sadu i Srbiji
  - Prevoz građevinskog materijala u Novom Sadu i Srbiji
  - Prevoz tereta u Novom Sadu i Srbiji
  - Prevoz nameštaja u Novom Sadu i Srbiji
  - Prevoz kabastih uređaja u Novom Sadu i Srbiji
  - Prevoz malih elektronskih uređaja i drugih stvari u Novom Sadu i Srbiji

  Uslužni prevoz robe i usluge preseljenja kancelarijskog ili stambenog prostora na brz i pouzdan način. Rešite se brige i stresa i prepustite sve nama - mi prevozimo sve vrste tereta i stvari na željenu lokaciju kako u Novom Sadu tako i širom Srbije i o vašim stvarima se staramo i ophodimo sa maksimalnom pažnjom da bismo osigurali njenu bezbednost i neoštećen dolazak na željenu destinaciju.

  Dugogodišnje iskustvo u radu i kvalitetne i pouzdane usluge su razlog što nas klijenti uvek biraju, preporučuju i vraćaju nam se jer su bili zadovoljni našim uslugama. Usluge i prevoz Tića tu su za svaki dogovor da bismo vam olakšali stresan proces selidbe ili prevoza vaših stvari i dobara. Ne brinite se ako morate da prevezete lako oštetljive stvari jer mi imamo iskustvo i znanje koje će nam omogućiti da osiguramo bezbedno dopremanje vaše robe na željenu adresu i lokaciju bilo gde u Srbiji i sa bilo koje početne tačke. Nazovite nas i uverite se sami.

  Firma za autoprevoz i selidbe PREVOZ i USLUGE TIĆA
  Adresa: Proleterska 16, Kovilj, Novi Sad
  Telefon: 066 45 22 57, 064 16 15 602

  Nazovite nas danas i uverite se da smo zaslužili poverenje svih naših redovnih klijenata.

  Pohvalite
  Bio / Bila sam ovde
  Prijavite grešku!