GARNI HOTEL ĐERMANOVIĆ

Adresa: Učitelja Josifa 19, Leskovac
Leskovac Telefon: 016/242-456, 016/231-733
Telefon: 016/215-810
Telefon: 016/231-063
Email: info@djermanovic.co.rs
Web: www.djermanovic.co.rs
4/ 5stars

Garni Hotel Djermanović je objekat kategorizovan sa dve zvezdice, počeo je sa radom 02.07.2007. godine, svojom izgradnjom doprineo je stvaranju modernog lika Leskovca.

Hotel se nalazi u užem gradskom jezgru, veoma lako se dolazi do lokacije hotela čak i ljudima koji prvi put borave u Leskovcu na uglu između Gradskog muzeja i Saborne crkve. Okružen je zelenilom što mu omogućava da bude uvek u centru zbivanja a opet u izuzetno tihom okruženju.  Ne samo odlična lokacija već i izuzetna usluga čine ovaj hotel najatraktivnijim u Leskovcu.

Hotel raspolaže sa četiri jednokrevetne sobe, osam dvokrevetnih, tri trokrevetne sobe i jednim atraktivnim apartmanom.  U hotelu možete rezervisati  u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama uslugu noženja sa doručkom, polupanionom kao i punim pansionom. Takođe možete organizovati svečane večere u hotelskom restoranu. Hotelska ponuda je upotpunjena restoranom kapaciteta 40 mesta u kojem se služe najraznovrsnija jela nacionalne i internacionalne kuhinje - restoran se posebno moze pohvaliti vinskom kartom u kojoj se nalaze preko 40 različitih vrsta vina.

U ponudi je takođe i letnja terasa kao i aperitiv bar, sala za sastanke i prezentacije kao i teretana za goste hotela. Hotel poseduje i sopstveni parking koji je danonoćno pod video nadzorom.

 

Povratak na: Hoteli Leskovac