• Početna
 • O Srbiji
 • Okruzi
 • Info kutak
 • Magazin
 • Reference
 • Kontakt
 • RESTORAN NACIONALNE KUHINJE ELIT

  Restorani Lajkovac

  Adresa: Ćelije, Lajkovac posle Ćelija ( izlazna rampa Lajkovac,3 km prema Beogradu )
  Telefon: 066/503-01-21

  Restoran Elit pronaći ćete na Ibarskoj magistrali u Celijama, na teritoriji Lajkovca.

  Sa novog autoputa do restorana Elit se  dolazi isključivanjem na petlji Lajkovac (udaljenost je 7km), nastavljajući kroz Lajkovac prema Lazarevcu.

  Na uključenju na Ibarsku magistralu (kod OMV pumpe) skreće se levo, a na restoran Elit nailazite nakon 200m, sa desne strane.

  Kao restoran nacionalne kuhinje koji se može pohvaliti dugogodišnjom tradicijom pripreme izvrsnih specijaliteta pozivamo Vas da osetite svim svojim čulima savršenstvo ukusa i mirisa hrane koju sa zadovoljstvom iznosimo pred Vas.

  Preporučujemo Vam da isprobate:

  - jagnjetinu i prasetinu na ražnju
  - teletinu ispod sača
  - domaći hled ispod sača
  - specijalitete sa roštilja

  Vrhunski majstori naše domaće kuhinje, pripremiće za Vas neodoljiva jela po starim proverenim recepturama koja će zasigurno zagolicati Vašu maštu. Uvek sveže mesto i probrani začini, daju našim specijalitetima izvanredan ukus i šmek, koji će oplemeniti sva Vaša čula. Veliki broj gostiju koji nas svakodnevno posećuje i uživa u jelima i piću iz naše ponude, naša Vam je najbolja preporuka.

  Nudimo Vam takođe i uslužno pečenje, po veoma pristupačnim cenama, kao i besplatnu dostavu pečenja na Vašu kućnu adresu.

  Restoran Elit idealno je rešenje za poslovne ručkove sa Vašim saradnicima i partnerima, kao i organizaciju proslava poput rođendana, krštenja i svadbi. Kapacitet restorana iznosi do 100 mesta za sedenje, što je i više nego dovoljno za uži krug Vama dragih prijatelja i članova porodice.

  Prijatna atmosfera i mnoštvo pozitivne energije, učiniće da sa sobom iz našeg restorana ponesete uspomene vredne pamćenja.
  Svim našim gostima na raspolaganju je besplatna internet konekcija, tokom boravka u našem restoranu.

  Radno vreme:
  - svakog dana od 07 - 23h

  Teletina i domaći hleb ispod sača, kao i jagnjetina i prasetina na ražnju izvrsnog kvaliteta.
  Biće nam izuzetno zadovoljstvo da budete naši gosti.
  Vrata našeg restorana su Vam uvek srdačno otvorena.