RESTORAN NACIONALNE KUHINJE ELIT

Adresa: Ćelije, Lajkovac
Lajkovac Telefon: 066/503-01-21
4/ 5stars

Restoran Elit pronaći ćete na Ibarskoj magistrali u Celijama, na teritoriji Lajkovca. Kao restoran nacionalne kuhinje koji se može pohvaliti dugogodišnjom tradicijom pripreme izvrsnih specijaliteta pozivamo Vas da osetite svim svojim čulima savršenstvo ukusa i mirisa hrane koju sa zadovoljstvom iznosimo pred Vas.

Preporučujemo Vam da isprobate:

- jagnjetinu i prasetinu na ražnju
- teletinu ispod sača
- domaći hled ispod sača
- specijalitete sa roštilja

Vrhunski majstori naše domaće kuhinje, pripremiće za Vas neodoljiva jela po starim proverenim recepturama koja će zasigurno zagolicati Vašu maštu. Uvek sveže mesto i probrani začini, daju našim specijalitetima izvanredan ukus i šmek, koji će oplemeniti sva Vaša čula. Veliki broj gostiju koji nas svakodnevno posećuje i uživa u jelima i piću iz naše ponude, naša Vam je najbolja preporuka.

Nudimo Vam takođe i uslužno pečenje, po veoma pristupačnim cenama, kao i besplatnu dostavu pečenja na Vašu kućnu adresu.

Restoran Elit idealno je rešenje za poslovne ručkove sa Vašim saradnicima i partnerima, kao i organizaciju proslava poput rođendana, krštenja i svadbi. Kapacitet restorana iznosi do 100 mesta za sedenje, što je i više nego dovoljno za uži krug Vama dragih prijatelja i članova porodice.

Prijatna atmosfera i mnoštvo pozitivne energije, učiniće da sa sobom iz našeg restorana ponesete uspomene vredne pamćenja.
Svim našim gostima na raspolaganju je besplatna internet konekcija, tokom boravka u našem restoranu.

Radno vreme:
- svakog dana od 07 - 23h

Teletina i domaći hleb ispod sača, kao i jagnjetina i prasetina na ražnju izvrsnog kvaliteta.
Biće nam izuzetno zadovoljstvo da budete naši gosti.
Vrata našeg restorana su Vam uvek srdačno otvorena.

 

Povratak na: Restorani Lajkovac