ALUMINIJUMSKE OGRADE ALUMINA

Aluminijum i PVC Kruševac

Adresa: Kruševac
Telefon: 060/584-00-08
Viber: 060/584-00-08
Whatsapp: 060/584-00-08
Instagram
KORISNE INFORMACIJE
Vršenje usluga na teritoriji cele Srbije Vršenje usluga na teritoriji cele Srbije
Dostava Dostava
Izlazak na teren Izlazak na teren
Poslujemo od: 2002.

Ako vam je potrebna PVC i ALU stolarija u Kruševcu, onda ste došli na pravu internet prezentaciju. ALUMINA, firma za izradu i ugradnju ALU i PVC stolarije u Kruševcu i okolini prvenstveno se bavi proizvodnjom i montažom dvorišnih, unutrašnjih i spoljašnjih ograda od aluminijuma. Ulepšajte svoj dom, poslovni prostor, enterijer i eksterijer vrhunskom ALU i PVC stolarijom i obezbedite svoj prostor kvalitetnim vratima koja će vam obezbediti mir i spokoj.

Našim sugrađanima već je dobro poznato da kome je potrebna kvalitetna ALU i PVC stolarija u Kruševcu i okolini, samo treba da nas poseti i o svemu ćemo se dogovoriti. Iza nas su godine kvalitetnog i uspešnog rada i veliki broj zadovoljnih klijenata koji nam se uvek vraćaju kada su im potrebne usluge izrade i ugradnje ALU i PVC stolarije u Kruševcu ili okolini. U radu koristimo najkvalitetnije profile i savremene metode izrade, a naši majstori za proizvodnju i ugradu ALU i PVC stolarije su iskusni stručnjaci u svojim poljima koji pored dugogodišnjeg iskustva i najsavremenijih alata takođe imaju na raspolaganju vrhunske materijale i profile što sve zajedno omogućava najbolji mogući kvalitet usluga.

Naša delatnost obuhvata sve usluge vezane za proizvodnju i montažu kako spoljašnjih tako i unutrašnjih ograda od aluminijuma ali i druge usluge vezane za PVC i ALU stolariju. Izrađujemo ograde za unutrašnjost zgrada, kuća, stanova poput stepeništa, potom spoljašnje ograde za stepeništa i terase i dvorišne ograde koje mogu biti krilne, teleskopske ili klizne kapije. Postignite savršenu ravnotežu privlačnog izgleda, dugotrajnog i pouzdanog životnog veka vaše ALU i PVC stolarije i naravno bezbednosti koja je ključna u vašem domu, na radnom mestu ili bilo kom drugom prostoru.

Pored naše osnovne delatnosti koja obuhvata proizvodnji i ugradnju ograda i kapija od aluminijuma, takođe nudimo i vrhunsku ALU i PVC stolariju našim sugrađanima i susedima u Kruševcu, i to:

Aluminijumska stolarija Kruševac:

- ulazna vrata - proizvodnja i ugradnja
- sobna vrata - proizvodnja i ugradnja
- prozori - proizvodnja i ugradnja

PVC stolarija Kruševac:

- ulazna vrata - proizvodnja i ugradnja
- sobna vrata - proizvodnja i ugradnja
- prozori - proizvodnja i ugradnja

Pozovite nas i saznajte zašto nas toliko cene naši sugrađani u Kruševcu čije domove i prostore već godinama krase i štite naši kvalitetni proizvodi. Naš cilj u radu je da budemo dostupni svim našim sugrađanima i susedima, tako da se trudimo da kada je reč o ALU i PVC stolariji u Kruševcu uvek imamo nešto u ponudi za svačije potrebe i mogućnosti. Ako niste sigurni šta tačno želite, šta je potrebno vašem prostoru ili na koji način sve to da uklopite, nazovite nas i mi ćemo vam pružiti svaki savet i informaciju da bismo zajedno doneli najbolju moguću odluku.

Najkvalitetnija ALU i PVC stolarija vam je na dohvat ruke - osvežite i obezbedite vaš poslovni prostor, vaš dom ili bilo koji drugi objekat bilo u enterijeru ili eksterijeru. Nemojte se zadovoljiti manjim od savršenstva - što je upravo ono što vas očekuje u našoj firmi ALUMINA u Kruševcu. Sigurni smo da ćete biti zadovoljni našim uslugama i radom.

ALUMINIJUMSKE OGRADE ALUMINA, Kruševac
Pohvalite
Bio / Bila sam ovde
Prijavite grešku!
RADNO VREME
Ponedeljak 08:00 - 16:00
Utorak 08:00 - 16:00
Sreda 08:00 - 16:00
Četvrtak 08:00 - 16:00
Petak 08:00 - 16:00
Subota 08:00 - 16:00
Nedelja Ne radimo