KOZMETIČKI SALON SOTHYS

Adresa: Deligradska 13, Kragujevac
Kragujevac Telefon: 034/325-250
Telefon: 064/24-68-010
Web: www.salonsothyskg.com
4/ 5stars

KOZMETIČKI SALON SOTHYS KRAGUJEVAC

Kozmetički salon SOTHYS je osnovan u decembru 2002. godine.

Salon je osnovala Dr Milica Maksimović, a danas ga pored nje čine i saradnici dipl. fizioterapeut Marija Vidosavljević, dipl.fizioterapeut Ana Ranđelović i nail art stiliskinja Ivana Vukotić.

Salon SOTHYS se nalazi u centru grada u novom prostoru od 120 kvadrata i pruža niz raznovrsnih usluga:

- TRETMANI LICA
- TRETMANI TELA
- DEPILACIJA
- NEGA RUKU
- POWER PLATE
- MEZOTERAPIJA
- SOLARIJUM
- SAUNA

Tretmane lica i tela radimo preparatima SOTHYS, jednim od najboljih svetskih brendova kozmetike, koja se distribuira u preko 80 zemalja sveta.

Depilaciju radimo voskovima španske kozmetičke kuće DEPILIV, a manikir ALESSANDRO nail spa preparatima nemačke kozmetičke kuće koja je lider u nail industriji.

Posedujemo 2 solarijuma holandske kuće HARPO LUMINU i potpuno novi model LUXURA X7, koji omogućavaju brzo, kvalitetno i bezbedno sunčanje.

Novo u našem salonu je finska SAUNA za 5 osoba koju preporučujemo 1-2 puta nedeljno jer poboljšava otpornost organizma, relaksira mišiće, ubrzava proces obnavljanja kože, kao i cirkulaciju.

Kada želite da posvetite sebi trenutke relaksacije i istinskog uživanja, dobrodošli ste u kozmetički salon SOTHYS. Profesionalnošću osoblja i kvalitetom usluga zadovoljićemo sve Vaše prohteve !

Očekujemo Vas !

KOZMETIČKI SALON SOTHYS