ELEKTRO MM 034

Elektronika Kragujevac

Adresa: Kneza Mihajla 141, Kragujevac
Facebook Instagram
KORISNE INFORMACIJE
Izlazak na teren Izlazak na teren

Kvar elektronskih uređaja može da predstavlja veliki stres po našu svakodnevnicu, osobito ako je u pitanju kvar računara i mobilnih telefona koje mnogi od nas koriste ne samo privatno već i u poslovne svrhe. Ako vam je potreban pouzdan servis mobilnih telefona, računara i televizora u Kragujevcu, onda ste na pravom mestu. Firma za popravku računara, mobilnih telefona i televizora ELEKTRO MM 034 u Kragujevcu nudi vam brze i pouzdane popravke ovih uređaja u najbržem mogućem roku i bez nepotrebnog stresa.

Lako i brzo popravljamo vaše računare, repariramo stakla na ekranu vaših mobilnih telefona i opravljamo TV uređaje. Po potrebi možemo doći na vašu adresu radi popravke televizora i drugih uređaja.

Firma ELEKTRO MM 034 već dugi niz godina posluje u Kragujevcu, na staroj adresi u Kneza Mihajla 141. Tokom godina uspešnog rada stekli smo veliki broj redovnih klijenata koji nam veruju i uvek nas zovu i preporučuju za svaki kvar elektronskih uređaja kome su potrebne brze i pouzdane popravke. Naše usluge uključuju, između ostalog i:

- Popravke mobilnih telefona u Kragujevcu
- Popravke televizora u Kragujevcu
- Popravke računara u Kragujevcu

Nemojte oklevati da nas pozovete ako vam je u kvaru vaš mobilni uređaj, televizor ili računar jer sve vaše probleme možemo rešiti u najbržem mogućem roku i na najpouzdaniji način. Takođe možemo rešiti problem napuknutog ekrana na mobilnom telefonu i izvršiti zamenu za svaki model mobilnog telefona. Ako ste u Kragujevcu ili bližoj okolini ovog grana, nazovite nas da napravimo dogovor za popravku vaših televizora, mobilnih telefona ili računara.

Imamo veliko iskustvo u radu zahvaljujući dugogodišnjem poslovanju tako da smo u stanju da popravimo gotovo sve modele mobilnih telefona, računara i televizora i rešimo sve moguće kvarove. Ako ste u nedoumici možete nas slobodno pozvati na bilo koji od naših brojeva telefona ili nam poslati mejl, a mi ćemo se potruditi da vam odgovorimo na upit u najbržem mogućem roku.

ELEKTRO MM 034 firma za popravku mobilnih telefona, računara i televizora

Adresa: Kneza Mihajla 141, Kragujevac
Telefon: 069 160 20 20 i 034 256 075

E-mail: elektromm034@gmail.com

Na raspolaganju smo našim sugrađanima u Kragujevcu za sve moguće kvarove mobilnih telefona, kvarove televizora ili kvarove računara. Sve popravljamo u najkraćem mogućem roku i rešavamo svaki mogući problem. Takođe dolazimo na vašu lokaciju po potrebi radi popravki televizora u vašem domu.

Firma ELEKTRO MM 034 brine se već godinama o zdravlju i ispravnosti elektronskih uređaja naših komšija i sugrađana u Kragujevcu - veoma rado ćemo isto učiniti i za vas. Nazovite nas kada god smo vam potrebni i rešićemo svaki kvar na vašem računaru, televizoru ili mobilnom telefonu u najkraćem mogućem roku.

Dugogodišnje iskustvo u radu i zadovoljni klijenti koji nas uvek ponovo biraju, vraćaju nam se i preporučuju nas su samo neki od mnogih razloga da nam poklonite vaše poverenje. Obratite nam se sa svim nedoumicama i pitanjima vezanim za kvarove i popravku vaših televizora, računara i mobilnih uređaja i naš tim u ELEKTRO MM 034 će vam pružiti sve moguće informacije i savete i postići svaki dogovor da bismo vaš elektronski uređaj popravili u najkraćem roku.

ELEKTRO MM 034, Kneza Mihajla 141, Kragujevac
Pohvalite
Bio / Bila sam ovde
Prijavite grešku!
Pošaljite poruku
RADNO VREME
Ponedeljak 09:00 - 19:00
Utorak 09:00 - 19:00
Sreda 09:00 - 19:00
Četvrtak 09:00 - 19:00
Petak 09:00 - 19:00
Subota 09:00 - 19:00
Nedelja Ne radimo