USLUŽAN PREVOZ NEDELJKOVIĆ

Autobuski i kombi prevoz Kragujevac

Adresa: Miljka Atanaskovića 3, Kragujevac
KORISNE INFORMACIJE
Vršenje usluga na teritoriji cele Srbije Vršenje usluga na teritoriji cele Srbije
Izlazak na teren Izlazak na teren

Kompanija za prevoz robe u Kragujevcu USLUŽAN PREVOZ NEDELJKOVIĆ nudi uslužan prevoz robe kombijem u Kragujevcu i širom Srbije. Posedujemo godine iskustva u radu i kvalitetna vozila, što nam omogućava da vam olakšamo sve muke prilikom selidbe ili prevoza robe i materijala. Zavisno od vaših želja i potreba, možemo organizovati prevoz i premeštanje stvari, robe i materijala uz pomoć naših radnika koji će obaviti utovar, istovar i prenos svih stvari ili bez.

USLUŽAN PREVOZ NEDELJKOVIĆ nalazi se u Kragujevcu ali pruža uslugu prevoza robe širom Srbije po potrebi. Sigurni smo da ćete biti zadovoljni kvalitetom obavljenog prevoza i garantujemo da će vaša roba stići na željenu lokaciju brzo i bez ikakvih incidenata, u savršeno očuvanom stanju zahvaljujući iskusnim radnicima i vozačima koje angažujemo.

Naša firma smeštena je na adresi Miljka Atanaskovića 3 u Kragujevcu, ali najbolji način da stupite u kontakt sa nama i obavite sav potreban dogovor je pozivom na brojeve naših telefona. Dostupni smo našim klijentima i na aplikaciji Viber gde ako je potrebno možemo i razmeniti slike vozila i robe, nameštaja, materijala, kućnih aparata i sličnog tovara kome je potreban prevoz radi postizanja najboljeg mogućeg rešenja i za nas i za vas.

Obavljamo sledeće usluge za naše klijente u Kragujevcu i širom Srbije:
- Prevoz i transport našim vozilima robe
- Prevoz i transport našim vozilima stvari
- Prevoz i transport našim vozilima nameštaja
- Prevoz i transport našim vozilima manjih i većih kućnih aparata
- Prevoz i transport našim vozilima bele tehnike
- Prevoz i transport našim vozilima peleta
- Prevoz i transport našim vozilima građevinskog materijala
- Prevoz i transport našim vozilima i drugih vrsta tereta, sve po dogovoru.

Ako vam je potrebno da obavite selidbu u Kragujevcu ili šire, u okviru tog grada ili međugradsku, možemo obaviti i tu uslugu za vas. Radimo selidbe sa ili bez pomoći naših radnika, po vašem izboru.

Pozovite nas na sledeće brojeve telefona:

069/436-1870 - Stefan

ili

062/203-344 - Ivan

Dogovor možemo obaviti telefonskim pozivom a dostupni smo i na aplikaciji Viber ako vam je tako pogodnije. Pri dogovoru, najbolje je dati precizan i detaljan opis stvari tj. robe i materijala koje treba prevesti da bismo izbegli moguće nesporazume i da bismo bili u stanju da organizujemo dovoljan kapacitet vozila za prevoz i radnika za prenos stvari ako je potrebno.

Ako želite da obavite prevoz stvari ili selidbu na brz i bezbedan način bez nekih većih glavobolja ili nesporazuma, pozovite nas i mi ćemo se pobrinuti o svemu. Na raspolaganju smo vam za prevoz svih vaših stvari, robe, peleta, građevinskog materijala ili drugih vrsta tereta kako u Kragujevcu tako i širom Srbije.

Pozovite nas i uverite se i sami zašto nas naši prethodni klijenti uvek rado preporučuju i vraćaju nam se kada god im je ponovo potrebna usluga prevoza robe, stvari, materijala ili pak selidba pokućstva ili nameštaja. Tu smo kako za domaćinstva tako i za firme, a možemo obaviti dogovor o bilo kom drugom vidu prevoza koji vam je potreban. Brza i pouzdana usluga, bezbednost vaših stvari i razumne cene su naše glavne odlike.

VIDEO
USLUŽAN PREVOZ NEDELJKOVIĆ, Miljka Atanaskovića 3, Kragujevac
Pohvalite
Bio / Bila sam ovde
Prijavite grešku!