DOM ZA STARA LICA VILA KATARINA

Adresa: Karađorđeva bb, Knjaževac
Knjaževac Telefon: 019/733-479
Telefon: 062/835-22-45
Email: demetraknj@mts.rs
Web: www.domstarihvilakatarina.com
4/ 5stars

Dom za stare "Vila Katarina" nalazi se u Knjaževcu, u istočnoj Srbiji, u podnožju Stare Planine, na mestu koje je u zdravom okruženju, gde se ukrštaju putevi između Sokobanje, Gamzigradske i Niške banje.

Naš cilj je da pružimo kvalitetne usluge smeštaja, ishrane, nege i higijene, medicinske usluge i društveni život, da olakšamo život i učinimo ga lepšim i zanimljivijim, kako našim korisnicima, tako i nihovim porodicama.

Stručni tim, po prijemu korisnika, pravi individualni plan adaptacije na uslove života u domu.

Radi se na postizanju optimalnih životnih potencijala, prevazilaženju životnih teškoća, pomoć pri ostvarivanju prava iz oblasti socijalne zaštite, saradnji sa institucijama sistema.

Ustanova kao što je naša, postoji da potvrdi humanost, a njen prioritetni zadatak je da svojim korisnicima pruži zdravstvenu i socijalnu zaštitu na najvišem nivou, kako bi ti ljudi u osetljivom životnom dobu, uživali maksimum komfora, ugodan život i bezbrižnu starost.

Nalazi se u Knjaževcu, na periferiji grada u pravcu Sokobanje, na površini od oko 2 hektara,okružen zelenilom, izolovan od buke i saobraćajne gužve, i omogućava našim korisnicima mirnu i prijatnu atmosferu.

Najvažnija stvar za nas je funkcionisanje naše zajednice kao jedna velike porodica, tako da vašim dolaskom postajete član naše porodice a vaše potrebe postaju naša briga i obaveza.

Kvalitet i istrajnost u poslu rezultirali su zadovoljstvom korisnika i njihovih srodnika, a preporuka je osnova našeg poslovanja.

Smeštaj

Svaka soba sadrži kupatilo, prilagođeno i nepokretnim licima, i terasu, a opremljena je TV-om, internetom, telefonom, ali i zvučnom signalizacijom u vidu SOS tastera pored svakog kreveta.

Smeštaj je prilagođen kretanju lica u invalidskim kolicima i sa štakama, a celokupan prostor doma opremljen je rukohvatima.

Objekat je 24h obezbeđen video nadzorom i nadzorom čuvara.

Medicinska nega

Svi korisnici smešteni u "Vili Katarina", u potpunosti su zbrinuti i pod kontinuiranom kontrolom i nadzorom od strane medicinskog osoblja.

Ono što taj nadzor podrazumeva jeste permanentno praćenje opšteg stanja i vitalnih funkcija korisnika, njihovog psiho-fizičkog stanja, sprovođenje propisane terapije, i zdravstvena kontrola.

Pratite nas na Facebook-u

 

Povratak na: Vile Knjaževac