Član 10 godina

GARNI HOTEL MALI PREDAH

Restorani za svadbe Knjaževac

Adresa: Mile Julinog 4, Knjaževac
Facebook Instagram Youtube
KORISNE INFORMACIJE
Parking Parking
Poslujemo od: 1983.

Za proteklih bezmalo četvrt veka postojanja, od skromnog restorana na svom početku, izrastao je u reprezentativni objekat koji danas svojim gostima može da ponudi vrhunske usluge ishrane i smeštaja.

Mali predah nalazi se na raskršću puteva koji iz Knjaževca vode prema Pirotu, Nišu i Zaječaru i nezaobilazno je svratište ne samo Knjaževčana, već i mnogobrojnih namernika na proputovanju kroz ovaj deo istočne Srbije.

Objekat modernog izgleda poseduje dve restoranske sale.

Mala sala ima kapacitet od stotinu, a velika od pet stotina mesta i pogodne su za sve vrste većih i manjih okupljanja, za razne svečanosti, seminare kongresne sastanke i predahe ekskurzionih grupa na proputovanju.

Osim dobrog smeštaja gostima su na raspolaganju i raznovrsna jela i pića, a kuvari Malog predaha nadaleko su čuveni po svom kulinarskom umeću.

Osim tradicionalnih jela srpske kuhinje, u restoranima ovog objekta mogu se probati lokalni specijaliteti knjaževačkog kraja.

Naravno, sve to uz vrhunsku uslugu ljubaznog i iskusnog osoblja.


Hotelski smeštaj

Garni hotel "Mali predah" se nalazi u najmirnijem delu grada, na samom ulazu iz pravca Zaječara i Pirota, a na samo 10 minuta šetnje od užeg centra grada.

Nudimo vam smeštaj sa preko 80 ležajeva u 27 dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih soba i apartmana.


ETNO selo Jelašnica

Pogledajte ponudu smeštaja u etno selu u Jelašnici putem linka

 

FOTO
VIDEO
GARNI HOTEL MALI PREDAH, Mile Julinog 4, Knjaževac
Pohvalite
Bio / Bila sam ovde
Prijavite grešku!
Pošaljite poruku