AQUA PROMET D.O.O.

Adresa: Slovenski put bb, Jagodina
Jagodina Telefon: 035/243-809
Fax: 035/243-809
Email: office@aquapromet.com
Web: www.aquapromet.com
4/ 5stars

“AQUA PROMET” doo Jagodina je pravni sledbenik samostalne trgovinske radnje "AQUAPROMET" koja je osnovana 2002. god.
Svojom brigom, kvalitetnim i optimalnim servisom kupaca prerasta 2008. god. u trgovinu na veliko i malo koja je stvorena u skladu sa svakodnevnim potrebama naših potrošača i postaje lider u Pomoravlju u prodaji vodovodnog i kanalizacionog materijala kao i sanitarije, bojlera, keramičkih pločica. Naš asortiman robe zasniva se uglavnom na proizvodima domaće proizvodnje (celokupni asortiman PEŠTAN-a, čija je proizvodnja prilagodjena evropskim standardima).

Poštovanjem potrošača i novinama koje uvodi u svoje poslovanje, najširi asortiman proizvoda  i povoljnim cenama, “AQUA PROMET” doo postaje sinonim trgovine koja proširuje svoje poslovanje i van okvira Pomoravlja jer zadovoljan i veran potrošač sigurna je potvrda uspešnosti poslovanja, a pokazatelj toga je i broj kupaca, kako u maloprodaji tako i u veleprodaji, koji je iz godine u godinu sve veći.

Želja da se ostane lider u prodaji vodovodnog i kanalizacionog materijala ogleda se i u izgradnji novog prodajnog objekta od 700 m2 i magacinskog prostora od 800 m2, gde će kupcu na licu mesta stručno-osposobljeno osoblje prezentovati tehničke karakteristike   proizvoda kao i u osavremenjavanju voznog parka koji će nas još više približiti kupcima zbog brzine dostave kupljenih proizvoda.