STOMATOLOŠKA ORDINACIJA EXTRA DENT

Adresa: Jug Bogdanova 3, lokal 5, Jagodina
Jagodina Telefon: 035/243-944
Telefon: 063/700-84-34
Email: extradent035@gmail.com
Web: www.stomatoloskaordinacijajagodina.com
4/ 5stars

Sa ciljem da dolazak stomatologu ne bude ružno iskustvo, da se ne osećate kao pacijent koji posećuje lekara već da dolazak stomatologu doživite kao odlazak kod prijatelja , 2001-e Dr. Stomatologije Danijela Praščević je osnivala stomatološku ordinaciju Extra Dent i kroz evidenciju kartoteke zabeleženo je oko deset hiljada pacijenata.

Sam proces rada i razvoja ordinacije zasniva se na timskom radu i neprekidnom tehnološkom i stručnom usavršavanju kao i inzvanrednom komunikacijom sa pacijentima.

Dr. Stomatologije Danijela Praščević posle zavšenih studija na stomatološkom fakultetu nastavlja usavršavanje na Medicinsko-Stomatološkom fakultetu u Moskvi odseku za stomatološku protetiku, stalnim usavršavanjem na domaćim i međunarodnim stručnim skupovima konstantno dopunjuju svoje znanje i veštine, u cilju pružanja najkvalitetnijih usluga.

Pored nas, ukoliko se ukaže potreba za još nečijim mišljenjem, ili intervencijom iz neke uže specijalističke oblasti, u mogućnosti smo da Vam ponudimo usluge i stalnih ili povremenih konsultanata.Pored nas, ukoliko se ukaže potreba za još nečijim mišljenjem, ili intervencijom iz neke uže specijalističke oblasti, u mogućnosti smo da Vam ponudimo usluge i stalnih ili povremenih konsultanata.

Usluge:

- lečenje kanala korena zuba
- paradontologija
- oralna hirurgija
- protetika
- fiksne proteze