• Početna
 • O Srbiji
 • Okruzi
 • Info kutak
 • Magazin
 • Reference
 • Kontakt

 • Član 5 godina

  AQUA PROMET D.O.O.

  Kupatila, oprema za kupatila, keramika Jagodina

  Adresa: Slovenski put bb, Jagodina
  Telefon: 035/243-809
  Faks 035/243-809
  Facebook Instagram
  KORISNE INFORMACIJE
  Slanje poštom / kurirskom službom Slanje poštom / kurirskom službom
  Dostava Dostava
  Poslujemo od: 2002.

  “AQUA PROMET” d.o.o. Jagodina je pravni sledbenik samostalne trgovinske radnje

  "AQUA PROMET" koja je osnovana 2002. god.

  Svojom brigom, kvalitetnim i optimalnim servisom kupaca prerasta 2008. god. u trgovinu na veliko i malo koja je stvorena u skladu sa svakodnevnim potrebama naših potrošača i postaje lider u Pomoravlju u prodaji vodovodnog i kanalizacionog materijala, sanitarije, bojlera, kupatilskog nameštaja, keramike.

  Naš asortiman robe zasniva se kako na proizvodima domaće proizvodnje, tako i na uvoznom programu.

  Naš najveći adut je brend LINNI.

  Brend LINNI – Budućnost kupatila

  Brend LINNI godinama unazad postoji na tržištu i opravdano je dokazao svoj kvalitet po prihvatljivim cenama. Potrudili smo se da vremenom postepeno izgrađujemo brend koji će zadovoljiti očekivanja naših kupaca i kome će se uvek vraćati.

  Sa potpisom LINNI brenda možete pronadi veliki izbor baterija, sanitarije, kupatilskog nameštaja, paravana,tuš kabina i tuš kada.

  Velika ponuda proizvoda modernog dizajna, boja i kvalitetna izrada učiniće vaš prostor upečatljivim.

  LINNI Baterije
  Nije sve jedno kakve baterije imate u svom kupatilu. Baterije su detalj koji pored svoje funkcionalnosti, upotpunjuje estetski utisak a LINNI brend je postavio najviše standarde. Savremeni italijanski dizajn i kvalitetna izrada, zadovoljiće ukus i najzahtevnijih kupaca.

  LINNI Sanitarija
  Sklop vrhunskog kvaliteta i elegancije naše sanitarije sinonim su za moderna kupatila. Potrudili smo se da svojim kupcima ponudimo najfunkcionalnija rešenja za opremanje kupatila.

  LINNI tuš kabine i tuš kade

  LINNI moderno dizajnirane tuš kabine izgledaju prelepo i mogu se uklopiti u svaki enterijer kupatila bez obzira na stil u kome je ono uređeno. Opremite kupatilo u skladu sa Vašim navikama i potrebama kako biste se osedali ugodno i prijatno u sopstvenom kupatilu.


  LINNI paravani
  Paravani se najčešće koriste tamo gde nema prostora ili potrebe za vratima na tuš kabini. Jednostavni za ugradnju i laki za održavanje. LINNI paravani garantuju laku montažu i dugotrajan kvalitet.

  LINNI kupatilski nameštaj
  Kupatilski nameštaj izrađen od medijapana prve klase i ugrađenim soft close mehanizmom za liniju Vegas i Dalas. Inovativna dizajnerska rešenja omogućavaju jednostavnu montažu kao i lako i meko otvaranje fioka.

  FOTO
  RADNO VREME
  Ponedeljak 08:00 - 20:00
  Utorak 08:00 - 20:00
  Sreda 08:00 - 20:00
  Četvrtak 08:00 - 20:00
  Petak 08:00 - 20:00
  Subota 08:00 - 15:00
  Nedelja Ne radimo