CVEĆARA WICTOR 035

Adresa: Čočetova AL 4, Jagodina
Jagodina Telefon: 065/944-87-41
Email: cvecara-wictor@hotmail.com
4/ 5stars

U širokom asortimanu usluga koje možete dobiti u cvećari Wictor očaraće vas.

Ako želite da svoj dom ili radni prostor oplemenite dekorativnim aranžmanom ili biljkom u saksiji, kod nas ćete dobiti pravi savet i pomoć u izboru.

Bilo da ste ljubitelj modernog, urbanog stila ili Vašim očima prija neutralni dah u svakoj umetnosti ili ste pak opčinjeni tropskim, egzotičnim biljem, nećete ostati ravnodušni...

Ako želite da Vaši gosti ponesu najdivnije utiske sa bilo koje svečanosti, sve što treba da uradite je da dođete u cvećaru Wictor u Jagodini u Čočetovoj ulici i prepustite se čarima našeg cveća.

Cvetna dekoracija (bidermajeri, aranžmani, reveri i narukvice za goste), balonska dekoracija (baloni za venčanja, krštenja, rođendane i druge prilike), stona dekoracija i dekoracija stolica (svećnjaci, čaše razne veličine i oblika, navlake i mašne za stolice), pozivnice, osvetljenje, dim  i još mnogo toga možete naći kod nas u cvećari...

Ako idete na slavlje i želite da domaćin zapamti vaš dar možete doneti svoj poklon koji ćemo zapakovati, ukombinovati sa cvećem i pripremiti vaše iznenađenje.

Najveće iznenađenje koje vas ovde čeka upravo su najniže cene na ovdašnjem tržištu.

Sa našim cvećem savaki vaš dan postaje poseban.